reklama
Kto? Gdzie? Kiedy???? Ja nic nie wiem.... pewnie przeoczylam...Laseczki w związku z tym ze mamy juz pierwszą kruszynkę...

Jestem za otwarciem watku

klaudia011
Fanka BB :)
ja też nic o tym nie wiem....hmmm
Kluliczek juz w liscie styczniowek zrobila liste dzieciaczkow styczniowych- na samym dole. Chcecie oddzielny wątek dzieciakow, czy zostawiamy to w liscie styczniowek?
Jesli ktos nie wie kto ma pierwszego dzieciaka, niech sie zaglębi w suwaczki w liscie styczniowek. Na pewno sie zorientuje ;-)
Jesli ktos nie wie kto ma pierwszego dzieciaka, niech sie zaglębi w suwaczki w liscie styczniowek. Na pewno sie zorientuje ;-)
mamjakty
styczniówka 2009
ewentualnie tutaj możemy my wpisywać swoje maluszki a Kluliczek będzie tworzyła listę na tej podstawie - coś na zasadzie wątku - terminy styczniówek 

mamjakty
styczniówka 2009
a swoją drogą - ta dyskusja powinna odbyć się na technicznym przed ewentualnym utworzeniem tego wątku 

Kluliczku lub Melulu w takim razie przeniescie dyskusje z tego wątku na techniczny, bo ja na ogolnym nie mam takiej wladzy ;-)
Zgadzam sie z tym,zeby tu umieszczac informacje z porodowki. Od razu bedzie porządek :-)
Zgadzam sie z tym,zeby tu umieszczac informacje z porodowki. Od razu bedzie porządek :-)
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
właściwie to można by :-) jejku - już niedługo nas faktycznie to czeka 

Podziel się: