reklama
Nina27 w domu można naprawdę bardzo wiele ćwiczeń wykonywać. I tak naprawdę chyba jedyne czego należy unikać to dźwigania, więc jeśli nie będzie wyciskać sztangi cała reszta ok.;-)
Zajrzyj np. tutaj www.maluchy.pl :: gimnastyka w czasie ciąży ale łatwo znajdziesz także wiele innych stron z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży.
Pozdraffki:-)
Zajrzyj np. tutaj www.maluchy.pl :: gimnastyka w czasie ciąży ale łatwo znajdziesz także wiele innych stron z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży.
Pozdraffki:-)
Dziewczynki, ale macie fajnie:-( Mnie lekarz od początku kazał leżeć w łóżku:-( A tak bym się na basen przeszła...próbowałam się ostatnio troszkę przespacerować, ale po jakichś 200m zaczął mnie brzuch "kłuć".Może później będzie lepiej...Nie chciałabym leżeć plackiem jak w pierwszej ciąży..
ja tam sportów nie lubięchyba, że chodzi o wyczynowe leżenie na tapczanie
![]()
Hehe, ja niestety mam tak samo. Wyczynowo to najwyżej mogę trenować mięśnie Kegla!

A tak na poważnie, zapisałam się na jogę dla ciężarówek i chodzę dzielnie 2 razy w tygodniu! Aż sama siebie nie poznaję!

No i niestety podczas ćwiczeń wyłażą lata wyczynowego leżenia na tapczanie... pozycje, które dla innych są łagodnie rozciągające, mnie nieomal rozrywają na strzępy...

No ale cóż, trzeba się jakoś łagodnie "rozćwiczyć", poza tym za 2 miesiące, kiedy ja już będę miała taaaaaaaaki brzuch i będę rozciągnięta jak kobieta-guma, przyjdą dziewczyny z takim tycim i też się będą wstydzić, a co! Hihihi.
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
apropos sportu
zaczelam chodzic na silownie po 3 miesiacach przerwy!!!
po ostatniej sesji wszystko mnie bolalo ale czulam sie super!!!!
mysle jeszcze o basenie!!!
pozdrawiam
apropos sportu
zaczelam chodzic na silownie po 3 miesiacach przerwy!!!
po ostatniej sesji wszystko mnie bolalo ale czulam sie super!!!!
mysle jeszcze o basenie!!!
pozdrawiam
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
mam pytanko czy mozna w ciazy chodzic na joge taka normalna????czy to musi byc joga dla ciezarnych?
dzieki za pomoc!!z gory!!!
mam pytanko czy mozna w ciazy chodzic na joge taka normalna????czy to musi byc joga dla ciezarnych?
dzieki za pomoc!!z gory!!!
reklama
Hej,
Ja też wróciłam do ćwiczeń po 4 miesięcznej przerwie i po dwóch dniach jeszcze czuję wszystkie mięśnie - za to samopoczucie wzrosło od razu i jest mi z tym bosko
.
Nad basenem też myślę, ale jakoś nie mogę się przemóc - mój brzuszek urósł tylko na tyle, że wyglądam w kostiumie jak grubasek, a nie jak ciężarówka, co strasznie mnie krępuje...
Pozdrowienia
Ja też wróciłam do ćwiczeń po 4 miesięcznej przerwie i po dwóch dniach jeszcze czuję wszystkie mięśnie - za to samopoczucie wzrosło od razu i jest mi z tym bosko
Nad basenem też myślę, ale jakoś nie mogę się przemóc - mój brzuszek urósł tylko na tyle, że wyglądam w kostiumie jak grubasek, a nie jak ciężarówka, co strasznie mnie krępuje...
Pozdrowienia
Ostatnia edycja:
Podziel się: