reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
hahahaha to sie usmiałam...ja kiedys zostawiałam sobie paseczek a teraz jakos jade do zero..jeszcze bym ten paseczek krzywo zrobiła i wtedy byłyby by smiechy :)

Hej,
ja tez jestem szczęsliwą posiadaczka "grzywki" i powiem Wam, że na porodówce, nikt nie jest zainteresowany ta częścia "miejsca czułego"(określenie mojej strszej córki;-))
raczej chodzi im o miejsce poniżej, którego my nie widzimy ... lub moze xle to ujełam, po za czasem depilacji nie ogladamy zbyt czesto...:-)

Ja czasem grzywkę miewam, jak mnie fantazja najdzie. Ale w ciązy raczej sie na łyso utrzymuję i do porodu też tak zostanie.

Kurcze, ja się faszeruję wiesiołkiem, ale doustnie (tak czytałam w necie). Nie wpadłam na to, że można nim masażyk zrobić. Hmmmm

Ja dziś zaszalałam i pojechałam po całości :-)

Tylko później obejrzałam wyniki mojej pracy i stwierdziłam, ze wieczorem idzie do poprawki :-D Tym bardziej, że jutro mam wizyte u gina.
Musze jakoś wyglądac:rofl2:

A i tak mi się przypomniało jak kiedyś porównywałyśmy nasze pępki. Czy są już takie "ciążowe" wypukłe czy jeszcze nie. I ja do tej pory nie mam takiego wypukłego. Właściwie wogóle nie mam pępka. Jest płaściutko. I moja siostra się śmiała ze mnie wczoraj i powiedziała: "o kurczę, ktoś Ci pępek ukradł" :-)

reklama
Do góry