karola7
Fanka BB :)
Dziewczyny przepraszam, że zaglądam na was wątek. Jestem z lutówek 2006 i bardzo potrzebuję pomocy.
Czy któraś z Was może mi napisać jak dostać się z dworca Terminal Bus Milano Lampugnano do miejscowości Desio. Sprawa bardzo pilna i nie chodzi o wycieczkę turystyczną. Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc. Jeśłi mogłabym prosić to opis dośc szczegółowy - taki dla osób nie znających języka, będących 1 raz we Włoszech i do tego w bardzo trudnej sytuacji psychicznej.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam
Czy któraś z Was może mi napisać jak dostać się z dworca Terminal Bus Milano Lampugnano do miejscowości Desio. Sprawa bardzo pilna i nie chodzi o wycieczkę turystyczną. Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc. Jeśłi mogłabym prosić to opis dośc szczegółowy - taki dla osób nie znających języka, będących 1 raz we Włoszech i do tego w bardzo trudnej sytuacji psychicznej.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam

. a mnie to szlag czasem trafia:-(. Ale oni juz tacy sa!!!
najgorzej bylo na poczatku jak sie urodzila mala bo niewiedzialam gdzie rece wsadzic niby mieli wszyscy pomagac ale ja nikogo niewidzialam....((((((a poza tym to przy porodzie pekla mi kosc ogonowa...przez dwa miesiace niemoglam usiasc na pupie a tu wez sie dzieckiem zajmuj i jeszcze z psem wyjdz...myslalam ze zwarjuje)))))znajomi sa ale od kiedy urodzilam to juz niedzwonia tak czesto bo wiadomo ze niemoge isc w sobote na dyskoteke itp....

pewnie nadciagnelam jakis miesien ale juz jest ok doszlam do siebie po 2 dniach i nadal wszytko sama robie...