reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wy planujecie z mężami a ja sama samiuteńka

ja też sama samiuteńka........... mój M nie jest zorientowny w szczegółach, ale najważniejsze,że prawie zawsze jak jest potrzeba jest zwarty i gotowy....... :tak::-D:tak:

a ja mam dzisiaj w pracy 2 wigilie, wiec może odezwe sie dopiero wieczorkiem, albo dopiero jutro...... chyba pękne z przejedzenia :-D

pozdrawiam, milego dzionka życzę ....................:rofl2:

reklama
Witajcie, dziewczynki ile wy tu produkujecie od roku czytam ten wątek ale nigdy przenigdy nie pisało sie tyle , ciesze sie ze kazda próbuje pomoc ... i wszystko na temat wątku!!!:-):-):-)super

dziś w nocy z Olim było ciut lepiej bo od 1 w nocy do 9rano mogłam spac:happy2: ale chorubsko go dalej meczy ale mam nadziej ze ten antybiotyk juz swoje robi....

co do planowania to tez byłam sama samiusienka i to przez11cykli:szok:mowie Wam jak chcialam cos wytłumaczyc mezowi to sie smiał.... wiec nic niemowiłam tylko on po kazdym cyklu sie smiał i cieszył ze jest bez płodny, nawet koledze mowił ze już ma fajnie....hehe tylko ze jakby słuchał co do niego mówie to by wiedział dlaczego jest bezpłodnyy:-):-):-):-):-) dopiero jak zaszłam w ciaze to mowi to jak to sie tak nagle udało to mu to wytłumaczyłam ze sie przyblizałam do owulki, i teraz bylo blizej niz ostatnio:-p:rofl2: smiał sie ( bo on tak nie dokonca chciał drugie dziecko) ale teraz widze ze sie cieszy jak zobaczyl dwie kreski to dostałam drugi raz w zyciu od niego bukiet kwaitów z 50rózami:szok: pierwszy przy olusiu jak go urodziłam a drugi teraz jak zobaczył dwie kreski, codzinnnie kupuje mi jakies owoce nienadanzam ze by je jesc bo on oczywiscie kupuje je kilogramami:-D:-D:-D:-D:-Dale ciesze sie ze sie cieszy:-):-):-):-) a najbardziej to sie cieszy ze bedzie miał rodzenstwo tomój synuś Oliwerek, codziennie sie mnie pyta masz dzidziusia w brzuszku? a kopie juz?a za ile bedzie kopał,za 2 tygodnie?:-):-):-):-)sam se odpowiada heheh, a bedziesz miec taki brzuch jak ciocia Basi?( kolezanka ktora jest w 8mcu ciazy) jejciu takie to malutkie a juz wszystko wie kojarzy:-):-)

no anuffi ja czekam na wiesci od Ciebie oby pecherzyk miał koło 11/12mm...

miłego dnia dziewczynki

witam was dziewczyny..powstawalam poszykowalam chlopakow do szkoly popilam kawki zagladnelam do was i za chwilke biore sie za sprzatanie.anufifi ja tez mialam cykl ostatnio 30 dniowy a dzisiaj 31 dzien i jeszcze nie mam miesiaczki..zobaczymy do wieczora.temperature zmierzylam rano to mialam 36,9 to sama nie wiem.ciesze sie ze tomusiowi juz dobrze ze przespal cala noc i pozwolil mamusi sie wyspac.usciskaj tomusia za to ze taki dzielny........MEDIO-i jak samopoczucie?duzo zdrowka dla krzysia.....JARZEBIMKA-zycze fajnego wigilijnego dnia w pracy,napewno przejesz sie beda tam takie smakolyki,niam niam.....INDYDO..to fajnie ze maz ma takie podejsciwe..co bedzie to bedzie..no i dobrze zdaj sie losowi jak napisalas.a w sumie tobie tez obojetnie co bedzie.....ANIU::witam....MADZIA3-glowa do gory bedzie dobrze...BERSHKA-trzymam kciuki,ale bedzie mial maz niwespodzianke..

hejka :-)

moj maz wie o planowaniu, wytlumaczylam mu wszystko i rozumie. mial nawet przeczytac ksiazke ale ... nie zdazyl :-D
mowi, ze jest szansa ze nam, sie uda ale zebym sie mocno nie nastawiala bo na tyle milonow plemnikow moze sie jeden meski przeslizgnac :-D

Madzia a moze nastaw sie na syna a jak bedzie corcia to bedzie przyjemna niespodzianka?? Widze ze masz straszne cisnienie na dziewczynke ;-)

Anufifi koniecznie napisz zaraz co tam na monitoringu!

Ania ucaluj krolewny i zagladaj do nas czesciej w miare mozliwosci...

Kiki dzięki ale nie wiem czy tak do końca będzie szczęśliwy :wściekła/y::baffled:
a zresztą co mi tam... :-)

Agnieszka ten Twój mąż jest udany :-D cieszył się, ze bezpłodny i chwalił sie tym na dodatek :-D:-D:-D:-D

witam agnieszko12..fajnie ze olusiowi juz lepiej ze przespal sporo nocy..antybiotyk dziala szybko i za chwilke bedzie zdrowy jak ryba..widzisz jakiego masz kochanego meza dba o ciebie i dobrze robi witaminki ci sa bardzo potrzebne wiec jedz duzo owocow..a kwiaty to mily gest napewno cie zaskoczyl prawda.kochany twoj maz-badz dumna z niego.a olus to naprawde madry chlopczyk zobacz jak wszystko juz wie..

reklama
Nie no kobitki szalone jesteście ...zdarzyłam obsłuzyc jednego pacjenta a wy ty naskrobałyscie jak za tydzień ...
Lece na monitoring bo zanim zaparkuje to minie z pół godziny ...
Bałagam o duchowe wsparcie:tak::tak:

Do góry