Witajcie, dziewczynki ile wy tu produkujecie od roku czytam ten wątek ale nigdy przenigdy nie pisało sie tyle , ciesze sie ze kazda próbuje pomoc ... i wszystko na temat wątku!!!:-):-):-)super
dziś w nocy z Olim było ciut lepiej bo od 1 w nocy do 9rano mogłam spac

ale chorubsko go dalej meczy ale mam nadziej ze ten antybiotyk juz swoje robi....
co do planowania to tez byłam sama samiusienka i to przez11cykli

mowie Wam jak chcialam cos wytłumaczyc mezowi to sie smiał.... wiec nic niemowiłam tylko on po kazdym cyklu sie smiał i cieszył ze jest bez płodny, nawet koledze mowił ze już ma fajnie....hehe tylko ze jakby słuchał co do niego mówie to by wiedział dlaczego jest bezpłodnyy:-):-):-):-):-) dopiero jak zaszłam w ciaze to mowi to jak to sie tak nagle udało to mu to wytłumaczyłam ze sie przyblizałam do owulki, i teraz bylo blizej niz ostatnio

smiał sie ( bo on tak nie dokonca chciał drugie dziecko) ale teraz widze ze sie cieszy jak zobaczyl dwie kreski to dostałam drugi raz w zyciu od niego bukiet kwaitów z 50rózami

pierwszy przy olusiu jak go urodziłam a drugi teraz jak zobaczył dwie kreski, codzinnnie kupuje mi jakies owoce nienadanzam ze by je jesc bo on oczywiscie kupuje je kilogramami

ale ciesze sie ze sie cieszy:-):-):-):-) a najbardziej to sie cieszy ze bedzie miał rodzenstwo tomój synuś Oliwerek, codziennie sie mnie pyta masz dzidziusia w brzuszku? a kopie juz?a za ile bedzie kopał,za 2 tygodnie?:-):-):-):-)sam se odpowiada heheh, a bedziesz miec taki brzuch jak ciocia Basi?( kolezanka ktora jest w 8mcu ciazy) jejciu takie to malutkie a juz wszystko wie kojarzy:-):-)
no anuffi ja czekam na wiesci od Ciebie oby pecherzyk miał koło 11/12mm...
miłego dnia dziewczynki