Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jako ze od paru dni strasznie jeczy-chyba zabki.a co jak widzi go raz na ruski rok to niech sie wnukiem nacieszy.Przyjechali dopiero o 17,wiec troche odpoczelam,nawet sie chwile przespalam,w sumie to byla nasza najdluzsza rozlaka jak do tej pory
,ale ja i tak nic sobie nie kupilam
Za to milo bylo pomierzyc ciuchy w rozmiarze 38,a nawet 36,a nie jak jescze dwa miesiace temu 42.Jeszcze sprobuje jutro na miacho wyskoczyc,ale juz niestety z mlodym,wiec nie wiem jak tam poszukiwania jakiejs spodniczki sie skoncza.

a przenosił małą z łóżeczka do nas tylko na początku, a teraz tak twardo śpi, że mogliby nas okraść, zdemolować, a on by tylko na drugi boczek by się odwrócić...
jestem wykończona dzisiejszym dniem, zrobiłam trufle jasne i ciemne, przygotowałam sobie warzywka do spagetti, przejrze net i ide spać...dzisiaj mój dyżur w nocy:-(

na cały 12-godzinny dyżur. Natalcia zostaje z M.
Chyba będę nieustannie wisiała na telefonie

:-) zawsze w towarzystwie lepiej
No ale Florka cycowa jest i pewnie jeszcze spory czas będzie, więc na razie moja sina dal może trwać góra 4 godziny