reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

A my dzisja sie wybraliśmy na sklepy cała trójką (ja+ mały+mąż) no i w sumie jestem zadowolna bo sobie cos kupiłam:tak:
renia skąd ja znam tego rozwalonego playa na środku pokoju:dry:
u nas ze sprzataniem mizernie może jutro cos sie jeszcze ogarnie:-p

reklama
:)
Witam witam :)
Do Spa jedziecie bezemnie???:no::no::no::no:
To co ???Kiedy???
Ja dzisiaj wizyta w pracy i szybkie ostatnie zakupy. Ja na szczęście kupiłam większość prezentów wcześniej pamiętając okrutny ścisk w galeriach w okresie mikołaja.
Odebrałam zaległą paczkę mikołajową dla Dominiki z pracy:-):-):-):-) hmmm jak narazie to za mała na prezenty takie, jedynie książeczkę przeczytałam. Teraz szybka kawa i zabieram się za sprzątanie:-):-):-)
A jutro cebulka do kwaśnicy, krokiety oraz torcik migdałowy mam w planie:-), no i pakowanie prezentów...a w wigilię stół oraz dekoracje wszelakie...również choinka:-):-):-) ale Ika będzie miała zdziwko z choinką:-D:-D:-D
buziaki dla Was :)*

Post - narazie tylko zbieramy ekipę na wyjazd:-)
ja wybrałam sie jesscze do empiku, sobie kupiłam ksiązke a mamie jeszcze do prezentu płytę z muzyka z upiora w operze...i wsio, powycierałam kurze, ogarnełam chałupę i jutro gotowanie. Mam nadzieje ze młoda mi na to pozwoli, bo M w pracy więc musimy sobie jakoś poradzić.

Ja jutro muszę załatwić ostatnie prezenty i zabieram się za ciasteczka Post. Wzięłam sobie urlop i do pracy wracam po nowym roku ;-)

Madzia współczuję nerwówki zakupowej i durnych uwag starszych pań
Kasia ale się wybyczysz na urlopie:-)
my choinkę ubraliśmy już w piątek (chyba:baffled: coś mi się dni plączą) i jest pięknie świątecznie i pachnie lasem
Tymuś wieszał aniołki i z zadowoleniem chwytał gałązki - dobrze, że to jodła kaukazka więc miła w dotyku:tak:
u nas z porzadkami dalej marnie
w królestwie kury domowej syf:zawstydzona/y: ale zaraz się zbieram
mąż oczywiście wymiguje się od łazienki i pokoju
a jutro jedziemy na zakupy prezentowe bo oczywiście wszystko na ostatnią chwilę i na wariackich papierach
dobrze jednak ze wyjeżdzam na świeta do rodziców więc gotowanie i pieczenie mnie nie dotyczy

Oj widzę, ze my wszystkie na jednym wózku jedziemy:-) ja niewiem gdzie mam ręce włożyć:-:)-:)-( muszę spakować prezenty, spakować walizki (a będzie tego trochę), sprzatanie mi praktycznie odpada, bo mój szanowny M wynająl panią do sprzątania (a co by mnie odciążyć, a później dogryzać, ze co ja mam do roboty teraz, tylko dzieckiem się zajmowac teraz!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) tylko nie bierze pod uwagę, ze ta pani to ogólnie uważa, że środek jest najważniejszy a koty latające po bokach to taki tam szczegół :no::no:wiec ja latam ze ścierką za nią, a nie jestem tak asertywna, co by jej powiedzieć, ze sprząta do d***.
Odnośnie wspólnego wypadu to nie bez kozery rzuciłam takie hasło, bo nie przyznałam wam się, że ja taka społeczniczka jestem i uwielbiam planować różnego rodzaju grupowe imprezy :rofl2: oprócz tego widzę, że TE "Lipcowe Mamy" to fajnna i zgrana drużyna jest ;-);-);-);-);-)

Dziewczyny tak sie smiejemy z tym Spa ale kurcze tak sobie mysle ze jakies spotkanie mozna by bylo zoragnizoawc fajowo by bylo napic sie winka pogadac i moze nozia potupac.Czasami mi sie wydaje ze zwierzam sie tu bardziej niz nie jednej kolezance wiec na zywo pewnie mialbysmy wrazenie ze znamy sie od lat:-) A co mamuskom tez sie cos od zycia nalezy:-)Wiem ze to ciezkie w organizacji ale nie ma rzeczy niemozliwych;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry