reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja też jestem za SPA lub za jakimś wypadem gdziekolwiek:tak:mało mam czasu aby tu zaglądac, bo robota wrze w domku a mała na dodatek chyba zaczyna ząbkować i strasznie marudzi, więc czasami nie wiem za co mam się łapac:no:
Antosiu gratuluję pierwszego ząbka:-)
Od nas też serdeczne życzenia spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Lipcóweczek, lipcowych Dzieciaczków i ich Tatusiów:-):-):-)

reklama
Liwus - to ja w takim razie proponuję dwa spotkania - jedno same czarownice, żeby można było napić sie, troszki sie zrelaksować od rodzin itd...
a drugie z pociechami, żeby maluszki sie poznały - np jakoś w lecie....
ja już sałatkę zrobiłam i teraz herbatka z malinami i pieguski konsumuje. Mała juz w łózeczku, bo spiąca była, ale oczywiście w łózeczku odzyskała siły witalne i szaleje...

Andula nie przejmuj się i tak te Święta będą cudowne, bo pierwsze z naszymi Maluszkami, a one i tak ani sernika ani pierogów jeszcze nie bedą jadły, więc nie ma się czym przejmować;-)

Antonio, gratulacje! Pierwszy ząbek, to jest coś!
Ciasteczka zrobione - mąż stwierdził, że dobre. Zaraz zabiorę się za prasowanie a jutro ostatnie sprzątanie - kurze i odkurzanie.

Antoś gratuluje ząbka!
Ja własnie pieke ciasta,mąż robi bogosik (oczywiscie nie na Wigilie tylko na II Swięto na kolacje:-p)mały spi, choinke u mnie w domu zawsze sie ubiera sie w Wigilie wiec jutro bede ubierac:tak:jutro jeszcze dokoncze sprzatac:dry:
Tez życzymy wszytkim lipcowym rodzinkom Wesołych Świąt!

Kochane, ja też wszystkim Wam, Waszym rodzinom, dzieciaczkom, mężom, partnerom.......życzę pogodnych, radosnych, leniwych Swiąt Bozego Narodzenia!!!!

Ja już leniu****e, wszystko zrobione, częsciowo spakowana, młoda się bawi, ja leże z nią...troche marudzi no ale cóż....spać mi sie chce strasznie, chyba kawkę sobie wypije na wieczór....
jutro z rana wyjeżdżamy..
Izabelka - 100 lat dla Werci z okazji półroczku:-) wiem że to jutro, ale jutro nie będę miała już okazji na kompa zasiąść....

Antosiu wielkie gratulacje!! A teraz gryź co popadnie:-D
Ja jeszcze nie spakowana, śliże mam za to zrobione, małą jedną nogą bujam i a drugą popijam kawusię... zbożową (niestety)
Jak ja bym się napiła kawy naturalnej!! A wiecie co jest najgorsze, że od wtajemniczonych "pomocników" mikołaja wiem, ze od mamy dostanę ekspres ciśnieniowy (cholercia) Moja mama chyba to specjalnie zrobiła, a co bym silną wolę trenowała :angry:
Liwus jeśli chodzi o nasz wspolny wypad, to my jesteśmy dwie a ja do tego rajdowiec jeden i kiedyś z kierownicą bym spała (wiecie jak byłam malutka to mój tata z delegacji przywozil mi tylko i wyłącznie samochodziki i coś mi zostało z tych samochodzikow hihhi) to kierowcę masz na wyłącznosć. :-)Przymilam się, bom jak usłyszala, ze ty specjalistka od masażow, to byś posąsiedzku podratowała koleżankę:blink::blink:
Dziewczyny po nowym roku wyślę wam parę propozycji miejsc na sabacik:-):-)
Liwus a o co chodzi z zamkniętym?? Bo ja chętnie ale niewiem jak (blondynka jedna ze mnie co??):-p:-p

Antos gratulacje!
Ja tez Wam zycze spokojnych Świat Bozego Narodzenia, fajnych prezentow dla maluchow i szczesliwego Nowego Roku

reklama
Kochane bb cioteczki, ich maleństwa i całe rodzinki:-D

Wszystkiego naj, naj, naj!!! Zdrówka i pociechy z naszych kochanych dzieciaczków. Spokojnych i rodzinnych Świąt:-):-):-)

Tego życzą Magda, Marcin i Julka:tak::tak::tak:

Do góry