reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

renek...ale fajna brygada
Ja też na chwileczkę bo już padam

WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH COOL LIPCOWYCH MAMUSIEK:-):-):-):-):-) NIECH DZIECIAKI BIORĄ PRZYKŁAD I TEŻ BĘDĄ COOOOOOOOL PRZEZ CAŁE ŚWIĘTA:-)

reklama
Dziewczyny Wszytstkiego Najlepszego ,duzo radosci i pomyslnosci Zycze Wam aby jedyne lzy jakie pojawia sie w tym cudownym magicznym czasie byly lzami szczecia.
zycza Michal&Ania&Robert

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie no
i radość będzie wszędzie!

Życzy Sylwia :-)

KOCHANE MAMUŚKI
SPEŁNIENIA MARZEŃ, POCIECHY Z DZIECI, WSZELKIEJ POMYSLNOŚCI Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA PRZESYŁAJĄ KASIA, ANTOŚ I MARIUSZ:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny tego samego dnia co pisałam, że Antoś ma jednego ząbka to po odejściu od komputera sprawdziłam dziąsełka i okazało się, że jest drugi:-p:-p:-p:-p SPOKOJNYCH ŚWIĄT:-):-):-):-)

My już po kolacji
tez chciałam wszystkim lipcóweczkom życzyć wszystkiego co najlepsze, aby pociechy rosły w zdrowiu i dawały wiele radości.:tak:
ja chwila odpoczynku a potem wszytko zmywać:dry:ale jak sie Wigilie robi samemu tylko z mężem w domu to jakoś tak szybko ta kolacja zleci:sorry2:

Zdrowia dla Maluszków i wiele pociechy,cierpliwości i radości dla Rodziców życzy Rudka z Radziem
kartka_1.jpg

Piekna jest radosc w Swieta,
cieple sa mysli o bliskich,
niech pokoj, milosc i szczecie
otoczy dzisiaj Was wszystkich!

Wesolych Swiat zyczy kociata z rodzinka

Do zyczen dolaczamy cos nastrojowego: [ame="http://pl.youtube.com/watch?v=51bO1CVPWRA"]YouTube - CELINE DION - SO THIS IS CHRISMAS[/ame]

Dla lipcowych mamuś i maluszków (spóźnione) ale za to gorące życzenia Świąteczne! Dla dzieciaczków mnóstwa radości z odkrywania świata w Nowym Roku a dla mam z patrzenia jak dzieci rosną piękne i zdrowe!!!

Wercia trzymaj się dzielnie kruszynko!!!
Antoś gratulujemy 2 kasowników!!!! U nas wciąż pusto w buzi

witam po świętach! My chwilowo w domu, szczęśliwi jak nie wiem co, że w końcu sami:-D Florcia Święta zniosła dzielnie, ale po wigilii, ktorą mieliśmy późno uznała, że od teraz jest dorosłą dziewczynką i w dzień spać nie musi, a na noc idzie się spać najwcześniej o 22:baffled: Dodatkowo mama jednak się nieco w święta obżarła, więc brzuszek boli, a zęby są tuż za zakrętem, bo dziąsła twarde, że prawie do krwi ugryźć potrafi - no więc teraz czeka nas ciężka praca nad odkręceniem świątecznych zaniedbań wychowawczych:-p
Antoś gratulujemy i zazdrościmy ząbków!:-D
Maciuś, brawa za samodzielne siedzenie!
U nas z nowości, to Flora odkryła, że to coś co podnosi grzechotki i wkłada się do buzi to są jej własne ręce i teraz straszliwie zezując bawi się przytykając palec do nosa po czym odsuwa go stopniowo od oczu, bacznie obserwując - wygląda to prześmiesznie:-) no i w święta udało jej się w końcu parę razy celowo przekręcić z plecków na brzuszek - nie ma to jak kusząca kupa zabawek stymulująca do ruchu:-D

reklama
Hej, i my po świętach od wczoraj w końcu w swoim domku....wprawdzie z teściami dodatkowo ale tylko do jutra. lenka też byla grzeczna, kolacje zniosła nad wyraz spokojnie, w nocy pieknie spała, ogólnie spoko.
Surv- ja też zauważyłam że Lenka od pewnego czasu przygląda sie uważnie rękom i palcom...podnosi rączke do góry i rozkłada palce po kolei jakby coś liczyła:-) i uważnie sie patrzy na nie.
Ja sie powoli szykuje na wesele, wczoraj zrobiłyśmy sobie z przyszłą mężatką i jeszcze z dwoma koleżankami tzw : tan party :-) to znaczy - jedna koleżanka jest dystrybutorką na polsce takiego opalania natryskowego i przywiozła ze sobą specjalny namiocik i odkurzacz który rozpyla tą opaleniznę...kazda z nas po kolei wchodziła do namiociku w samych majtkach i sie pryskałyśmy tym...byłyśmy czarne jak murzynki ( potem wstawie fotkę ). Latałyśmy tak cały wieczor po mieszkaniu w samych majtkach i miałyśmy taki ubaw z tej opalenizny...nie można sie potem umyć, spać trzeba w długich spodniach i długim rękawku i dopiero dziś mogłam sie umyć. Teraz juz wyglądam jak europejka z lekką opalenizną a nie murzyn:-)
lecę bo mała płacze...
oczywiście przekręciła sie w łóżeczku na brzuch i nie mogła wrócić z powrotem...
a jak u Was po Świętach??

Do góry