reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A ja nigdy nie lubilam dzieci i zadnymi sie nie zajmowalam
A teraz sie wszystko poprzekrecalo i bardzo chce miec juz swoje:-p

Mam dokladnie tak jak Ty, nigdy nie lubilam dzieci. Nigdy tez nie chcialam miec swoich. U mnie tez sie wszystko zmienilo od jakiegos roku. Przyszlo to zupelnie naturalnie i nic, ani nikt nie wplynal na zmiane mojej decyzji. Moja mama ciagle mi o tym przypomina " pamietasz, a mowilas przeciez ze nie bedziesz miala miec dzieci. Czemu teraz marudzisz, ze chcesz byc w ciazy" .. :-DJak to sie mowi : NIGDY NIE MOW NIGDY :tak::-D;-)

reklama
Babo....

Warto czekac do chwili, kiedy poczujesz to "cos". Fajnie, ze spotkalas "tego" wlasciwego. Teraz tylko dziecina potrzebna:)

Lolitka

Wlasnie dziecinka nam jest potrzebna:-)A troche mnie denerwuje ze tyle kobitek ma a ja nie mam.Tu w Norwegii ciagle kobietki sa w ciazy,jak jestem gdzies na zakupach to doslownie ciagle trafiam na kobitke w ciazy albo z wozkiem.Poprostu ye co nie planuja maja a te co planuje nei maja:-(
A ty ile masz latek?i z kad jestes?

Kaprycha

Ja ma kolezanke ktora jest po 35 roku zycia i nie chce miec dzieci,mowi ze juz nie ma do tego glowy.Napewno by byla wspaniala mamuska,moze kiedys jej sie zmieni tak jak tobie.
Dlugo juz probujecie zajsc?

Witaj Lilu19 - pozdrowilas Polske ode mnie?:-)

Ja juz za 2 tyg tam bede, ale sie ciesze dziewczyny, bo tak bardzo tesknie za moja rodzinka a szczegolnie za sioastra, ktora jest moja najlepsza przyjaciolka a powiem szczerze, ze jest mi teraz bardzo potrzebna, bo ostatnio tylko mam dolki, czesto placze i pytam ''Dlaczego, co jest nie tak'':-(. Staram sie myslec pozytywnie i miec nadzieje, mialam... mam, ale wokol mnie moje kolezanki tylko rodza i maja takie sliczne dzieciaczki:tak:.

Tak pozdrowilam :tak:
Ja kolejnym razem bede w polsce w Maju ;-)

czesc kobietki
jak ja sie nakrecam, czytam te forum i robie sobie znow coraz wiecej nadzieji, jestem w 24 dc i wyszedl mi test niegatywny, moze jednak jest jeszcze malenka szansa ze zrobilam go zbyt wczesnie, okres mam dostac 8 stycznia.. owulacje mialam prawdopodobnie 25 grudnia

moim zdanie zawczesnie zrobilas test, zrob kolejny w dniu spodziewanej @ czyli 8 stycznia :happy:

Tak, moj M skonczy w tym roku 33 lata :happy:

to tak jak moj mezczyzna,a ja mam 23 latka.

.

Ja w tym roku skoncze 22 Latka :sorry2:

Witaj u nas Tikanisku :-)

Lolitka

Ja mam 32,no to jestesmy w tym samym przedziale:-)
Moze wiesz do ktorego miesiaca ciazy mozna podrozowac ?
Planujemy z mezem zrobic sobie tym razem wycieczke samochodem do polski w lato.ale w zasadzie nie wiem w ktorym miesiacu bede jak wogole bede.

Babo

Z tym lataniem to sa rozne opinie. Niby nie ma ogolnych przeciwskazan, ale znaczny wzrost cisnienia nie watpliwie moze odbic sie na dzidzi. Nie ma zadnych statysyk na ten temat, i czesc lekarzy smialo mowi ze mozna latac, a czesc odradza na zasadzie "ze jak nie musisz, to lepiej nie"

Nie zaleca sie ogolnie latania w I trymestrze, jak i ostatnich 3 tygodniach ciazy.

Ale moje indywidualne podejscie jest takie - ze ja nie bede ryzykowac.

reklama
Lolitka
Masz racje ja chyba tez nie bede.My ciagle latamy samolotami i jak popatrzylam sie na te kobitki ktore sa w ciazy albo z niemowlatami to mi sie serduszko kraja:-(
Myslam ze samochodem bedzie lepiej ale nie wiem,to zalezy jak bede sie czula,jak bede chodzic w ciazy i ogolnie w ktorym tyg bede w ciazy.
Ide sie polozyc,troszke zmeczonko mnie wzielo.
Pozdrowionka dla ciebie i dobranocki:-)
Dobranoc przyszle MAMUSKI:-)

Do góry