reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

w.kropeczka- dzieki kochanie a czuje sie swietnie,, tzn czasami bola mnie plecy kosci ud, czy pachwina ale wiem ze to normalne..cera tez juz prawie dobra tak w 60%, mdlosci minely,, takze spokoj cisza...nawet wczora pojawila sie ochota na male co nieco z mezem,,, tak wczesniej zero jakiejkolwiek ochoty.. takze moze i z tym bedzie lepiej bo do tej pory kiepsciutko...:rofl2:

Tikanis ja właśnie tak czuję, że jak będę w ciąży to będę się bała cokolwiek robić w sprawach "tentegowania się" :-)

Witam wszystkich cieplutko.Jestem tu nowa...staramy się od 7 miesięcy..Mamy dwóch synków-Igor ma prawie 11 lat,a Stasio prawie 7..z niecierpliwością wypatruje dwóch kreseczek na teście.:-) POZDRAWIAM

Witaj, trzymam kciukasy !!!

Dziewuszki to ja też jestem w podobnym jak Wy, mam 29 lat, w sierpniu 30... w.kropeczka też ma około 30...więc będzie nam raźniej;-))))

ja zawsze lubiłam dzieci i chciałam mieć, ale nigdy nie myslałam az tak poważnie. Dopiero po ślubie tak mnie naszło;-);-);-) czasami żaluje ze moglam wczesniej jak miałam 24 lata, ale niue miałam wtedy z kim:sorry2:to znaczy nie było odpowiedniej osoby. Ja mialam szczęście do "pokręconych"facetów i takich lubiłam...na szczęście mój mąż jest odpowiedzialny i normalny

A mój mąż jest moim pierwszym jedynym facetem i ja jego pierwszą jedyną kobietą z jaką był :-)

Jak się poznaliśmy ja mialam 20 lat,on 22 lata. Ale pobraliśmy się dopiero w 2008 r.jak pokończyliśmy studia, mieliśmy ustabilizowaną sytuację z mieszkaniem, stabilną pracę itd.

W 2009 skończę 27 lat ,mąż 29.

Ale dzieci chciałam mieć od zawsze. Chyba do 16 roku życia bawiłam się lalką bobasem :-D

Wolałabym mieć dziecko wcześniej, ale nie było nas stać na nie i nie mieliśmy wcześniej perspektyw na mieszkanie,a mieszkanie z rodzicami lub teściami wykluczaliśmy od początku.

Teraz tylko pozostaje doczekać się w końcu fasolki :-)

reklama
Dziewczynki,

Ja tez sie troche obawiam tej ciazy jak zajde.latak leca nie mam dzieci i nie wiem jak bedzie.
Wiem ze napewno jest lepiej rodzic jak sie jest mlodszym,ale to chyba nie ma reguly.
No coz postaram sie myslec pozytywnie:-)

Staram sie myslec pozytywnie i miec nadzieje, mialam... mam, ale wokol mnie moje kolezanki tylko rodza i maja takie sliczne dzieciaczki:tak:.
Przyjdzie Nasz czas zobaczysz:tak::tak::tak:

czesc kobietki
jak ja sie nakrecam, czytam te forum i robie sobie znow coraz wiecej nadzieji, jestem w 24 dc i wyszedl mi test niegatywny, moze jednak jest jeszcze malenka szansa ze zrobilam go zbyt wczesnie, okres mam dostac 8 stycznia.. owulacje mialam prawdopodobnie 25 grudnia
Spokojnie poczekaj do terminu @.

kingus-- hehe no wiatj kochanie pewno ze mam ochote,, tylko nie umialam tego watku znalesc..:) ale jest juz ok :) buziaki dla ciebie:-p
Dobrze, że już jesteś z Nami:-)

Witam wszystkich cieplutko.Jestem tu nowa...staramy się od 7 miesięcy..Mamy dwóch synków-Igor ma prawie 11 lat,a Stasio prawie 7..z niecierpliwością wypatruje dwóch kreseczek na teście.:-) POZDRAWIAM
Witaj:-)

Tikanis ja właśnie tak czuję, że jak będę w ciąży to będę się bała cokolwiek robić w sprawach "tentegowania się'
Jak nie ma przeciwwskazań medycznych to czemu nie ;-)

A ja tęskniłam za normalną @ i mam ful opcję z bólami;-)
Może po takiej normalnej @ się w końcu uda ;-);-)
Ja jeszcze dochodzę do siebie, męczy mnie ciągle katar a już jutro trzeba do pracy.

hej,ja tylko na chwile,chcialam sie przywitac!!!!! tak wiec dzien dobry i milego dnia dla wszystkich!!!!!!

A ja tęskniłam za normalną @ i mam ful opcję z bólami;-)
Może po takiej normalnej @ się w końcu uda ;-);-)
Ja jeszcze dochodzę do siebie, męczy mnie ciągle katar a już jutro trzeba do pracy.

Ja dzisiaj zaczelam brac duphaston wiec za ok 13 dnie odwiedzi mnie pani @ :blink: i od 1dc zaczne jesc Metformax 500 :tak:
powiedz mi kochana ty jesz po 1 tabl. dziennie czy po 2 tabletki ? Napewno juz Ci sie o to pytalam ale moja skleroza nie zna granic :sorry2:

Witam Was kochane wskakuje do was z watku staraczek 2008, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie :)juz sobie nie radze naprawde, mam strasznie nieregularne i krotkie @ w poniedziałek ide na badanie prolaktyny i mam umowiona wizyte na 15 stycznia juz z wynikami, potem mam dostać AGUFEM na wyregulowanie cykli nie wiem sama co bedzie :(:(:( boje sie ogolnie juz mnie to tak meczy :(:(:(

z ciekawosci weszlam poczytac watek staraczki2009 dziewczyny, tam jest juz pierwsza szczesciara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry