Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny przylazla do mnie @
ito dwa dni wczesniej

jak ja mam teraz sobie suwaczek ustawic???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam Was kochanezrobilam dzis badanie prolaktyny, teraz czekam tylko na wyniki. jak tam wasze humorki dzisiaj??
![]()
Kobitko jak ja cie dawno tu nie widzialam !!!ale fajnie ze jestes!!
humorek jak w najlepszym porzadku!
oby ta prolaktyna byla nizuiutka! ;-) ja tez musze w koncu pod igle pojsc na podstawowe badania bo juz jakis czas temu gadalam o tym i na gadaniu sie skonczylo!![]()
czesc Julitko ;-)
ja tez musze sobbie zrobic badanie na prolaktyne, tylko czekam jak mi sie @ skonczy i musze porobic wszystkie badaniaa humorek mam taki sobie bo brzuch mnie boli strasznie na @:-(
dziewczyny przylazla do mnie @ito dwa dni wczesniej
jak ja mam teraz sobie suwaczek ustawic???
eve84- no bede sie kurowac,, ale dziekuje za odp...
lilu- tak dzis idziemy na usg,, jak maluch sie dobrze ulozy to sie dowiem i wam powiema wady sa jeszcze wieksze nawet -9
marzenixx-- kurcze to wymyslam juz tu sposoby co nie miara.. hehe zeby pozbyc sie tego przeziebienia![]()
kinga85 jak u ciebie sytuacja?
No właśnie ciekawe jak Kinga, ale ona częściej siedzi na starających się mamusiach.
ejjj czemu nie moge zmienic suwaczka???????? wklejam wklejam , na podgladzie jest nowy a jak juz zapisuje i tu pisze to nie ma!!:-(
hej dziewczyny jak tam dziś humorek? ja już jestem po wizycie i niestety nie będę tym razem mamą. I kończę na tym starania czekam, co będzie to będzie. Denerwuje mnie to, że wszystko jest w porządku a nie mogę zajść w ciąże. pozdrawiam