reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć WY moje Kobitki;-)
Ale sie najadłam strachu, ale zaczne od początku wczoraj zaczoł mnie bolec brzuch i czułam skórcze macicy w jednym momencie byl taki ból ze niemoglam wytrzymac chiwlowy trwał pare skund ale bardzo bolało tak jakby mi ktoś igle do pochwy wsadził niemogłam ani kroku zrobic.... zaczełam sie martwić ( było to koło 21/22 wczoraj) odrazu se myśle jade to sprawdzić ale musiałam czekać do rana, rano dzwonie a lekarz ze przyjmie mnie koło 20 dopiero, pojechałam do niego o 18 bo już niemogłam wytrzymać w domu a podbrzusze tez mnie bolało dziś choć podejzewam że to akurat ze strachu... no lekarz sprawdził macice mówi wszystko w porzadku nic niewidzi idziemy na usg... na usg pierwsze co zobaczyłam to dzieciątko prawdziwe już dzieciątko nie fasolke rączki, nózki.... i najwazniejsze pikające serduszko.... razem z lekarzem a mam super lekarza od razu nam ulżyło... on wie jak długgo czekałam na to dziecko.... wkleje wam pare fotek ale i tak tego co dziś widziałam nie da sie przenieś na zdjęcia, ta nowoczesna aparatura jest niesamowita widzi sie dziecko jak na żywo .... jestem w 9 tygodniu + 1dzien:-)

zaraz Was poczytam.... buziaki dla wszystkich:-)

Czarodziejka no jak to jak.. kraaaa kraaaaaaa ...:-D:-D o rany chyba mi bije.. wiec czas sie zbierac:-D:-D No chce..ale wiesz ja kto jest;-):-):-D
Agus...bidulko sie stracha najadlas..ale najwazniejsze ze wszystko ok.. i ze dzidzia ma sie swietnie:tak: i moglas ja zobaczyc:tak:.. Przytulam mocno i sle Buziaczki:)

Agnieszko12 to faktycznie najadlas sie strachu ale zakonczenie ten sytuacji ....ehhhh zazdroszcze :)))
Wierze ze wzruszylas sie bardzo na widok malej istotki....Boze to Twoje dzieciątko ktore kiedys bedzie biegac, bawic sie i mowic mamusiu kocham Cię :)

DSC02713.jpg
DSC02714.jpg
DSC02717.jpg
DSC02718.jpg
DSC02719.jpg

zepsuty mam skaner, więc zdjecia sa gorsze niż w rzeczysistości bo musiałam robić im zdjecia aparatem i dopiero do kompa wgrywac...

Popieram Anufifi w 100% :tak:
Wiecie dzis bylo wlasnie na tvn w dzien dobry tvn.. mowa byla o chorobach ..i ze za duzo sobie wyobrazamy czytajac na internecie..fora..porady..interpretujemy wyniki.. i niepotrzebnie krotko mowiac sie nakrecamy.. i potem jest strach itp.. ze lepiej poczekac na wizyte u lekarza i tma sobie wszystko wyjasnic..Ponoc nawet studenci medycyny przerabiajac jakas chorobe i jej objawy to 70% z nich wykrywa ja u siebie!!!... Wiec dziewczynki moral taki zeby wsiooo traktowac z przymrozeniem oka:tak:..niby latwo to mowic ale potem sam czlowiek do tego dochodzi ze ile narwow niepotrzebnie sie najadl:tak:
Wrr ale dzis sie wymadrzam:-D

reklama
Do góry