reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A coz tu tak pusto :szok:Dziewczyny pozamarzalyscie???:szok::-)
Anufifi...moze zdazysz wrocic do tego 5dc??:tak:..albo jak piszesz faktycznie moze cos na miejscu sie znajdzie..;-)Ale kiedy nas opuszczasz??:-)
Wiec i ja sie zwijam do wanny i lozeczka:-D
Kolorowych snow Dziewczynki;-)

reklama
KURCZE DZIEWCZYNY MAM PROBLE ...MOZE KTORAS Z WAS COS WIE....
mojemu Filipkowi ropieje siusiak na czóbeczku ma czerwone i mała kropka ropy co jakis czas....2 tyg temu ta chirurg mu go porzadnie naciągneła z tym napletkiem nie wiem czy to moze mieć znaczenie....

anufifi mysle ze moze to miec znaczenie,
wiesz co a moze sprobuj mu namoczyc gazik jalowy w rywanolu i przylozyc. Rywanol jest taki odkazający i nie piecze. Najlepiej kupic ten w buteleczce do rozcienczania.
Ciotko a tak w ogole to gdzie ty wyjeżdzasz? Bo coś chyba przeoczylam

Jeszcze zagladnelam:))
Anufifi... hmm moze i to ma znaczenie...ale na poczatek wez moze mu go tak dobrze umyj..no wiesz pod skorka itp..moze nawet rumiankiem?? ..a przedewszystkim spytaj czy to go szczypie jak siusia?.. ja bym posmarowala potem sudocremem albo tym kremem clotrimazolum .. ale to moje zdanie.. a decyzja nalezy do Ciebie.. Wiesz ja jak cos sie dzialo moim chlopcom z siusiakami to zaraz wolalam męża na pomoc..zeby zerknal na to męskim okiem;-):tak: Moze i Twoj cos poradzi??

zrobilismy własnie kapiel w rumianku , a teraz zrobiłam okład z rivanolu ..wiec chyba mam dobre myslenie skoro wy tez tak byście zrobiły ...jutro na dzien posmaruje clotrimazolem czy jak to tam...sikał i nie piecze go ....

qrcze Czarodziejka jedziemy , a raczej mielismy jechac do Wisły na 4 dni , ale w tej sytuacji sie zastanawiam co robic....

No Sylwusia ostro kciukersy za Ciebie trzymam :)))
ciekawa jestem jak jutro pomiar...u mnie wszystko od zera ze tak powiem :)
i jeszcze ten ochydny antybiotyk biore:baffled:jest taki gorzki blee.....ale ciesze sie ze juz czuje sie dobrze. Maciusla tez..juz zreszta smacznie spi :)

reklama
Do góry