reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Bershka no nie bardzo bo ja nadal na antybiotyku a potem ze 2 tygodnie trza odczekac wiec minie mi okres plodny. Ja to do wiosny czekamCzarodziejko to nastepny cykl jest w takim razie TWÓJ
puki co jeszcze nie jestem w pelni sil po chorobie wiec nie mysle narazie o dzidzi.
Lalki gdzie jestescie?
Ostatnia edycja:
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Czerodziejka...jestem..jestem...bylam rano ale nikt mnie nei czytal wiec poszlam sobie..bo ksiadz byl juz tuz tuz
..Potem mi sie wlaczyl tzw.szwendacz
.. potem cos w domku zawsze do zrobienia..wiec czas zlecial;-)..ciesze sie ze juz u Was lepiej ze zdrowkiem
..Trzymajcie sie cieplutko
..Buziaczki
))

Sylwia75
Beti...Kochana co sie dzieje..co to za dolki?? Odkopuj mi sie tu natychmiast
... Buziaczki;-)
Anufifi.. A Ty moja droga gdzie sie podziewasz???:-)

Anufifi.. A Ty moja droga gdzie sie podziewasz???:-)
Czarodziejko- zycze duzo zdrowia!
ja tak prawie cały czas na antybiotykach(bo 3 seryjki) od wrzesnia- do tego mamy tragedie w rodziniewiec i psychicznie lipa ze mną..i jakos od wrzesnia nic nam z synkiem nie wychodzi...
a teraz niby @ powinnam dostac 12.01-ale juz od kilku dni czuje mega napiecie i mam wrazenie, ze zaraz przyjdzie @.wiec dupec..
Jestem rozdrazniona i wszystko mnie wkur

to tak z doskoku co u mne, ale reguralnie Was podczytuje;-)
zycze duzo zdrowka! i tzrymam kciuki za testujace/starajace sie!

ja tak prawie cały czas na antybiotykach(bo 3 seryjki) od wrzesnia- do tego mamy tragedie w rodziniewiec i psychicznie lipa ze mną..i jakos od wrzesnia nic nam z synkiem nie wychodzi...
a teraz niby @ powinnam dostac 12.01-ale juz od kilku dni czuje mega napiecie i mam wrazenie, ze zaraz przyjdzie @.wiec dupec..
Jestem rozdrazniona i wszystko mnie wkur

to tak z doskoku co u mne, ale reguralnie Was podczytuje;-)
zycze duzo zdrowka! i tzrymam kciuki za testujace/starajace sie!

Czarodziejka
Rusalko to trzymaj sie kochana dzielnie. Czasem tak w zyciu jest "raz lepiej raz gorzej" ale nic nie trwa wiecznie wiec zycze Ci zeby sie wszystko ustabilizowalo i zebys w najwlasciwszym momencie zaszla w ciąze i miala upragnionego syneczka. Posylam dobra Energię 
I jak tylko masz ochote i czas zagladaj do nas
))
Sylwia to rozumiem ze Ks juz byl u Ciebie?
My nadal czekamy
I jak tylko masz ochote i czas zagladaj do nas
Sylwia to rozumiem ze Ks juz byl u Ciebie?
My nadal czekamy
Ostatnia edycja:
Sylwia75
Rusalko..zdrowka przedewszystkim
.. A z synusiem sie jeszcze uda..glowa do gory;-)...
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Sylwia75
Czarodziejka... niooooo z rana
...ok .10
...tu tak chodzi

Czarodziejka
Sylwia to juz masz "ze tak powiem " z głowy
))
ja wlasnie przez okno wyjrzalam..Boszsse ile sniegu..po kolana chyba i tak sypie

A tak nam sie marzyl snieg hehhehe
ja wlasnie przez okno wyjrzalam..Boszsse ile sniegu..po kolana chyba i tak sypie

A tak nam sie marzyl snieg hehhehe
reklama
Sylwia75
Dokladnie juz mam luzik
.. teraz tylko... oby do wiosny!!!:-)
..No to sie doczekalas sniegu... wreszcie nie ja tylko jestem zasypana heehhehe;-)

Podziel się: