reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no nic, pakuję laptop i zbieram się z redakcji

może uda mi się zaglądnąć z domu jak nie padnę wieczorem przy juniorze :-)

buziaki

reklama
Czarodziejko to nastepny cykl jest w takim razie TWÓJ :tak:
Bershka no nie bardzo bo ja nadal na antybiotyku a potem ze 2 tygodnie trza odczekac wiec minie mi okres plodny. Ja to do wiosny czekam :)))))
puki co jeszcze nie jestem w pelni sil po chorobie wiec nie mysle narazie o dzidzi.
Lalki gdzie jestescie?

Ostatnia edycja:
Czerodziejka...jestem..jestem...bylam rano ale nikt mnie nei czytal wiec poszlam sobie..bo ksiadz byl juz tuz tuz:-D..Potem mi sie wlaczyl tzw.szwendacz:-D:-D.. potem cos w domku zawsze do zrobienia..wiec czas zlecial;-)..ciesze sie ze juz u Was lepiej ze zdrowkiem:tak:..Trzymajcie sie cieplutko:tak:..Buziaczki:)))

Czarodziejko- zycze duzo zdrowia!
ja tak prawie cały czas na antybiotykach(bo 3 seryjki) od wrzesnia- do tego mamy tragedie w rodziniewiec i psychicznie lipa ze mną..i jakos od wrzesnia nic nam z synkiem nie wychodzi...
a teraz niby @ powinnam dostac 12.01-ale juz od kilku dni czuje mega napiecie i mam wrazenie, ze zaraz przyjdzie @.wiec dupec..
Jestem rozdrazniona i wszystko mnie wkur:baffled::angry::no::wściekła/y::szok:

to tak z doskoku co u mne, ale reguralnie Was podczytuje;-)

zycze duzo zdrowka! i tzrymam kciuki za testujace/starajace sie!:tak::tak:

Rusalko to trzymaj sie kochana dzielnie. Czasem tak w zyciu jest "raz lepiej raz gorzej" ale nic nie trwa wiecznie wiec zycze Ci zeby sie wszystko ustabilizowalo i zebys w najwlasciwszym momencie zaszla w ciąze i miala upragnionego syneczka. Posylam dobra Energię :)
I jak tylko masz ochote i czas zagladaj do nas:)))
Sylwia to rozumiem ze Ks juz byl u Ciebie?
My nadal czekamy :)

Ostatnia edycja:
Sylwia to juz masz "ze tak powiem " z głowy :)))
ja wlasnie przez okno wyjrzalam..Boszsse ile sniegu..po kolana chyba i tak sypie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A tak nam sie marzyl snieg hehhehe

reklama
Do góry