reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka... ten metaliczny posmak to normalka w ciazy ..z tego co wiem..zwlaszcza we wczesnej:tak: nawet czytalam ze niektore dziewczyny podaja ten posmak jako pierwsze objawy ciazy:tak: wiec sie nie martw;-) A jesli sie nie myle.. to ze sluzem jest to samo..ze to nic zlego..jak i te bole podbrzusza :tak:..Wiec sie nie zamartwiaj niepotrzebnie:tak:..Ale z drugiej strony latwo mi mowic:zawstydzona/y:..Noo ale glowa do gory!!!!!:-)

mimo siarczystego mrozu jadę jutro do tej kontroli , jeśli znajdziecie chwilkę czasu to zaciśnijcie tak choć na troszkę kciuki żeby wszystko było w porządku i żeby nie przyszło im do głowy zostawić mnie na badania w szpitalu bo teraz absolutnie nie mam czasu na leżenie na oddziale :tak::tak::tak:
Zaciskam kciuki bardzo mocno i wierzę,że wszytsko będzie w jak najlepszym porządku:):-)

Witajcie Dziewczyny w środowe popołudnie! :-)

Bershka Wiem że masz rację z ta niepłodnością, wierzę że i u nas wszystko będzie ok, ale po prostu takie myśli mi niepotrzebnie do głowy przychodzą, sama się na siebie za to złoszcze..:wściekła/y:
Pyszczek go góry! hehehe....a tak ogólnie Pyszczkiem mnie mój Mężulek nazywa, a na imię mam Kasia :-)

U mnie 2gi dzien okresu, a co najdziwniejsze dzisiaj przy wymianie tamponu wyleciały mi takie jakieś skrzepy, lub coś takiego, pierwszy raz to widzę w życiu, zawsze była tylko krew :szok: sorki za naturalistyczny opis, ale nigdy czegoś takiego nie miałam, w sobotę idę do ginka to może zapytam...

Bershka ja tez dużo czytałam o tym metalicznym posmaku w buzi, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego metalicznego posmaku :-D ale to chyba cakowicie normalne we wczesnej ciąży i to uczucie że za chwilkę miałabys dostać okres chyba też, więc wszystko oki z Tobą :-)

A co do staranek Dziewczynki, to ostatnio mój gin powiedziałże "Najłatwiej zajść w ciążę jak się nie chce" - hmmm...coś w tym jest. A jeszcze na odchodne dodał "Niech się Pani nie przejmuje i nie spieszy, wszystko będzie dobrze, a pośpiech jest dobry przy łapaniu pcheł" :-D:-D:-D A to żartowniś jaki! :) Ale wiem że poza tym tez dobry specjalista :)

Medio jeszcze nie zdążyłam się z Tobą przywitać więc Witaj! ;-) Zanim sama pojawiłam się na tym forum, to trochę podczytywałam, więc wiem że zostałaś niedawno mamą Karolka - gratulacje i mam nadzieję że oboje czujecie się dobrze :tak:

Pozdrowionka, ja dzisiaj jestem trochę zabiegana, ale będę jeszcze zaglądać !

Aha, zakupiłam sobie dzisiaj wiesiołek, nigdy wcześniej nie używałam, mam nadzieję że pomoże, czego się nie robi dla owocnych staranek! :-) No i jeszcze MagneB6 tak dla wzmocnenia organizmu. Nie wiem tylko co mój M mógłby brać...

Czesc Koteczki :)))
Godz. 14:00 a ja dopiero kawke piję. Nocka minęla spokojnie..choc @ dostałam i jak nigdy zalało mnie po szyje (przepraszam za szczegóły) ale podejrzewam ze to po lekach dlatego...caly czas biore antybiotyk. Wiec pyszczek nie smutaj sie bo sama nie jestes :))). Macius w nocy ładnie spal, chodzi troszke taki miałczący no ale wiadomo jest chory no i nie bardzo chce jeśc....znowu mi schudnie...ehhh. a wmuszanie w niego nie wchodzi w gre bo wszystko zwróci....
Sylwusia gdzie sie babko podzialas? Dzis tez narty? moze i ja sie przeprowadze gdzies w Twoje okolice....fajnie mieszkac w takich gorzystych terenach....zawsze duzo sniegu :) choc to pewnie plusy i minusy jak ze wszystkim.
Anufifi a Ty babko gdzie sie podziewasz?
I coś Beti naszej nie widac
Asus odezwij sie jak po wizycie
Lecę...muszę troche mieszkanie ogarnąc bo dziś Ks. po koledzie chodzi :)

reklama
Pyszczek a lizałaś kiedyś jako dziecko baterie ? :-D:-D no to taki sam smak mam w buzi cały czas od połowy przełyku do góry :sorry2:

Czarodziejko to nastepny cykl jest w takim razie TWÓJ :tak:

Do góry