reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
E tam babo zawsze pod górkę.
Pamietaj ze wieząc w to co glosisz potwierdzasz to jeszcze bardziej swoim zyciem i spotykasz sytuacje ktore rowniez potwierdzaja twoje przekonanie!
wiec babo weź sie w garsc i zadne takie...
My pare dni calą rodzine lezelismy i zdychalismy ale nie dalam sie jakiemus dolowi...bo to bez sensu...

Nie bylo mnie chwilke bo sie mylam:-D
Anufifi..z siusiakiem bedzie wsioo ok:tak: wazne ze nei szczypie..zreszta jakby sie pogorszylo w co watpie..zawsze tam znajdziesz lekarza;-)
Czarodziejka.. nie dziekuje coby nie zapeszyc..ale czarno to widze:-) a tempka wiesz jak to ..raz z gorki a raz pod:-D

skoro wy tak mówicie no to będzie ok ...w razie czego juz znalazłam lekarza tam na miejscu...ale mam nadzieje ze rano bedzie ok i nie bedzie problemu...

Sylwia powoli powoli ku gorze...wezme laptopa ...specjalnie dla kotaktu z wami ....:-D:-D:-Dchyba sie od was uzależniłam:-D:-D:-D

hej slonka kochane:-)
dziś już nie dam rady Was nadrobić, ale jutro obiecuję jak tylko wrócę od lekarza:-)
wczoraj brzusio tak bolał, że chciałam tylko leżeć, a dwa w pracy mi humor popsuli
dziękuję , że o mnie pamiętacie:-) <buziaki>:-)
lecę bo dziś oka się kleją bardzo
buziaczki kochane:-)

No prosze..grzeczna Dziewczynka:-);-) Bedzie jutro ok..zobaczysz tylko posmaruj:tak:
Dobrze ze wezmiesz laptoka bo sie juz balam ze nas zostawisz takie samotne:-D .. Kochana ja jakos w ogole sie nei nastawiam ze zaskoczylo;-)..az smiesznie bo 3..4...cylke temu juz od zmyslow odchodzilam a teraz totalny luzik:-D:-D.. I tak sobie mysle czy nie za lekk0o do tego podchodze a tu beda jaja jak sie okaze ze ja luzik a tu suprice:-D:-D

Sylwia w takich sytuacjach wiesz luzik itp zazwyczaj coś inaczej wychodzi
a dzidzi zycze Ci z calego serca i jaka niespodzianka by dla męza byla..wraca a tu nasionko zasiane :)

reklama
Do góry