reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi ale pewnie starania staraniami i planowanie plci planowaniem ale zdrowie dziecka najwaznijesze.
w tym wszytskim chyba najtrudniejsze jest jak sie nie uda- to rozczarowanie......ale to juz Wola Boza....

Anufifi ahhaha dobrze ze dodalas ze Mąż a nie lekarz:-D chyba juz nam wszystkim dzis bije:-D:-D
Czarodziejka noooo musze tak bo moge rodzic najwczesniej w koniec marca:-D bo inaczej nie bedzie wczesniej mojego w domku:baffled:

Sylwia nie idz spac, zaraz wino otworzymy i bedziemy sie uraczac? moze poza nami jest jeszcze jakas chetna dusza? :)))))
i zadnych mi tu pchel na noc:-D:-D:-D

ja juz jestem tym wszystkim skołowana ...mam codziennie inna teorie tzn mysli ...ale masz racje ...najgorsze rozczarowanie jak sie nie uda ...dlatego ja sie nastawiam ze czeka mnie toche czasu zanim bede mogła sobie poplanowac , a jak bedzie wcześniej to super

Sylwia a swoja droga musze ci cos powiedziec
zauwazylam ze zmienilas avatarka z jemioly na jakies ufo ludziki....nie gniewaj sie ale jak ptrze na ten obrazeczek to przypomina mi on niezla orgiewke...no tak wyglada w pomniejszeniu...ze ktos kogos tegesuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry