reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No i jak zwykle robię wszystko na ostatnią chwilę raporty maile itp chyba nigdy się nie nauczę żeby sobie wszystko na spokojnie porobić tylko siedzę jak kołek a potem latam z językiem na brodzie:sorry2:

Idę się wykąpać, bo tu pustki a ja dzis potrzebuję towarzystwa.:-:)-:)tak::sorry2: Zajrzę a jak nikogo nie będzie to też pójdę komara sapać:tak::tak::tak:

A ja właśnie przyszłam:sorry2: poraz pierwszy od kiedy przyszły te mrozy nie musiałam nic przy aucie robić jak wyszłam z pracy. Wsiadłam i pojechałam a i droga super więc w domku byłam już o 22:15:tak: Mam nadzieję że tak już zostanie jeśli o mnie chodzi to już się zimą nacieszyłam:-)

Widzę Agulka że coś długą tą kąpiel bierzesz a ja miałam ochotę Ci dotrzymać towarzystwa bo walnęłam sobie po 17 mocną kawę bo już zasypiałam i teraz zamiast kłaść się spać to oczy mam jak 5 złotówki:-D idę zobaczyć co tam w tv. A swoją drogą to faktycznie ostatnio to forum coś zaniedbane. Sobota wieczór i nikogo nie ma:baffled:

Anetasa ja jestem. Zrobiłam sobie "pensetowanie" wszystkiego co odstawało od skóry, a Ciebie juz nie ma. Nikogo nie ma.:-(

Gdzie nocny marek - Justyna?????????

Podejrzałam , że Monia świeci.:tak:

Ja głupia zamiast wczesnie iść spać, bo J nie ma to tu ślęczę. A jutro mimo, że niedziela to wyjątkowo ja będę musiała wstac .

Pa do juterka. Ciekawe czy sama siebie jutro pierwsza powitam, stawiam, że tak.

Ostatnia edycja:
Gdzie nocny marek - Justyna?????????

Podejrzałam , że Monia świeci.:tak:

.
Justyna pewnie zabalowała u cioci na imieninach;-)
a u mnie się świecilo bo ściągalam Madagaskar 2 prawie caly dzeń(bo moj komputer sciąga z szybkością ok.30kb/s:crazy:) i już mialam ponad 60% ale net mi się wyłączyl i przerwalo:wściekła/y:i dziś ściągam od nowa
O 9 do szkoły, będę ok. 19:30:-(
oj współczuję:-(mimo to życzę milego dnia w szkole:tak:

reklama
Halo Babony
Wcoraj bylismy na 30tce przyjaciolki ktora zorganizowal jej facet i super to przygotowal: zaprosil kilka osob z jej parcy i nasza cala brygade - ogolnie 20 osob. Kwiaty, tron dla solenizantki, szampany i ciacha a wszytsko w klubie studenckim gdzie12 lat temu obie organizowalysmy wspolnie nasza 18tke. Opilam sie piwem, bylo super!!!!!

Hurdzia nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że J już zostaje z Wami na zawsze w Polsce:sorry2::sorry2::sorry2:
Chyba juz pisalam o tym...byly plany zeby J byl Tu na stale ale w jego zawodzie bedac na miejscu nie utrzymalby rodziny. Musi jezdzic na kontrakty za granice...ale plus jest taki ze jedzie na ok 5 tygodni i wraca na 1-2 do domu:-)...a nie jak kiedys: niewidomo na jak dlugo i niewiadomo kiedy i na ile bedzie w PL.:crazy:

Krew się nie powtórzyła, Maciuś zdrowieje, apetyt mu wraca. :-DKonsultowałam tą krew z pediatrą (nie naszą) i powiedziała, że to raczej nie krew, a nawet jeśli to takie jednorazowe krwawienie może być spowodowane przemarznięciem. I to się może zgadzać, bo ostatnie kilka dni mocno marzliśmy oboje. Maciuś ma nawet policzki przemarznięte i takie czerwonawe. Mimo wszystko w poniedziałek mąż zawiezie mocz Maciusia do analizy, zwłaszcza, że będzie od ręki i gratis (ma się znajomości w służbie zdrowia;-):tak:).
Ale masz dobrze z ta sluzba zdrowia:-p...a znajomosci wykorzystuj - a co?!!!Dobrze ze u Macka wszystko gra!
A czemu wy tacy przemarznieci? po spacerach?

jestem i ja
ale wam zazdroszcze weny do pisania i systematycznosci ja to tylko codzinenie czytam a pisac jakos mi się nie chce
a wsumie dzieje się u nas troszkę
jak pisałam WIki cpowiedziała do mnie mamo
zrobiłam sobie nowe paznokcie tym razem turkusowe no i nie za długie i taniej i łądniej niz wtedy
i wczoraj przytrafiło mi się coś głpiego i zarazem strasznego
zaprarkowałam autko na parkingu na lekkim wzniesieniu w srodku była Wiki i Szymek i wyskoczyłam na minutkę do takiego kiosku po drugiej stronie ulicy
wychodzę ze sklepu patrze a mój samochód z dziecmi przeturlał się na druga stronę drogi i zatrzymał się na chodniku z tyłem w krzakach na szczęcie nikt nie jechał wpośpiechu nie wbiłam biegu a ręczny puścił ale miałam sraczkę jak to zobaczyłam teraz to mogę się uśmiechac z tego ale niexle się nastraszyłam a dzieci co zadowolone sobie siedziały z tyłu
To takie male ostrzezenie;-)...Anioly czuwaja nad toba i dziecmi:tak:

Anetasa odpowiadam Ci na wcześniejsze pytanie.
Mój szanowny małż pojechał dziś do Piły, będzie spał u siostry, bo jutro ma jazdę po mieście a w poniedziałek egzamin ( prawko).
Ogólnie moje nerwy były z tym związane i na szczęście te dwa dni przed będzie poza domem bo bym chyba nie wytrzymała.......
Trzymam kciuki!!!!

Do góry