martyna222
udało się ! :)
Karola jak się utrzymuje taka temp. to bardzo dobrze póki jest to @ się nie pojawi, u mnie zawsze spada kilka godz przed i dostaję... więc masz bardzo dobry objaw trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo milutko mi ciebie poznać;-)Hej Karola,to super ze jestes zdrowa,,,i wogole milo cie poznac:-)
witam! już wszystko wiem... straszny ten dzień obudziłam się i co @ kurde a przecież wizyta... na szczęście i tak poszłam bo zadzwoniłam czy można ... diagnoza : ten cykl od$puszczam a w następnym inseminacja czyli w lutym ... (wyniki męża niezbyt dobre)tak radzi lekarz żebyś jeszcze raz spróbowali a potem już inseminacja... boże żeby się udalo powiedzial że mamy bardzo duże szanse że może się udać za pierwszym razem...
Jestem już spokojniesza, boze mam nadzieje!!!!
a moga pokazywać dwie kreski po owu...chyba raczej nie powinny.Kasia
Ale przeciez testy owu moga CI pokazywac dwie kreski po owu, wiec w czym problem ? Nigdy nie uzywac testow jak juz wiesz, ze wczesniej w danym cyklu mialas owu. Mierzysz tempke ? To jedyne pewne potwierdzenie ze owu juz byla
HEJ z tą temp to też nie zawsze wiadomo rozmawiałam dziś z lekarzem testy owulacyjne naprawdę pomagają i są wiarygodniejsze od mierzenia temp.a moga pokazywać dwie kreski po owu...chyba raczej nie powinny.
zwłaszcza ze nie pokazywały w 13dc a teraz pokazują...
problem jest taki ze obawiam sie ze moglo coś się rozlegulowac...po prostu spytałam... a z tempką tez bywa róznie