reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jestem z herbatka:-)
zaszalałyście dziś:-)
Pixelka a gdzie Ty masz ten brzusio kochana?:-):-) szczypiorek z Ciebie:-):-)
Kiki w końcu masz suwaczek:-):-)
Czarodziejka melduję się:-):-)
Sylwia przyzwyczaiłam się już do orgietki z awarcie, a teraz pupe wstawiłaś i tak jakoś inaczej:-):-)
Aniu miłego wieczorku:-) buziak dla Aniki:-):-)
Indygo Pyszczek Moltizerka cieplusio pozdrawiam:-)
Jarzębinko kiedy już będziemy wiedziały?:-)
Agnieszka buziaki:-)
Anufifi dziękuję kochana <buziak>, a co do tych 28 dni to ja też bym Cię chciała, ale kompletnie nie wiem o co tam biega:-D:-)
ja właśnie wróciłam z Zielonej i powiem Wam jakaś padnięta jestem po tym dzisiejszym dniu
Ale jutro juz się nie mogę doczekać monitoringu:-)
jeśli będzie i będzie czas na pęknięcie to poczekam jeszcze, ale jeśli znowu bez owu, to biorę mojego już pod szpitalem:-):-)tyle abstynencji:szok: kto wytrzyma hehe:-):-)

Ja tez jestem...dopiero sie wyrobilam uffff..:-) juz leze w lozeczku :sorry:.. jak sie czlowiek chce szybko wyrobic.. to zawsze cos.. piec..telefon..potem znow telefon.. wrrrr:-D No ale na szczescie juz spokoj:sorry:
Jarzebinka..Pyszczek.. Dobranoc;-)
Beti.. orgietke to ja wkleilam strone chyba wczesniej:-D a teraz pupcia fajniejsza:sorry::-D

Beti.. tak ..wzielismy ekwiwalent;-).. w dzien pali tesciu .znaczy tylko dosypac trzeba;-) ale ida wczesnie spac.. wiec jak zamykam psa to i dosypac musze:-).. No ale wole to jak przedtem 42m2 :eek:... A nie ma jak na swiom:cool2:

reklama
Do góry