reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
pixelko malusienki brzusio;-) ale Ty szczuplutka jesteś tak jak jaaaaaaa:zawstydzona/y:
jak po wizycie, potwierdzili dziewuszke ....
kiedy masz kolejna wizyte ? jak sie czujesz?

U mnie dziś jest 30 dc ale kreska była prawie niewidzialna.
Jarzębinko a Ty w tym miesiącu który dzień wybrałaś na przytulanko?

jeżeli chodzi o moje serduszkowanie w tym cyklu to było juz od 9 dc ....... tak wiec jakiekolwiek planowanie płci w tym cyklu poszło sobie na spacer, była tylko przyjemność i jeszcze raz przyjemność :tak: razem z M mieliśmy 1,5 tygodnia urlopu, przerwa świąteczna, Sylwester, a owulka przypadała właśnie w okresie Sylwestra, więc bylismy wypoczęci, zrelaksowani i poprostu M postawił na spontaniczność i relaks i romantyczność, więc faktycznie wieczorki, a czasem i ranki były przyjemne :tak:

a cien drugiej kreseczki, to zawsze druga kreseczka :tak:

Robiłam test quixx jakiś jeden z tańszych, poczekam jeszcze tydzień i zrobię powtórkę.

myślę,że 2-3 dni wystarczy :tak: a tydzień to ciekawe czyja cierpliwość ćwiczysz naszą czy Swoją ...................:tak::-D;-)

jarzebinko widzę że nasi panowie są badziej niecierpliwi od nas i dlatego sami biora się za robienie dzieci :-)

a mnie niestety też ominie monitoring w tym cyklu, bo już nie ma miejsc do mojego ginka :crazy: a nie chcę do innego iść za bardzo... a znowu nie wiem jak się na przyszły cykl zapisać, bo przez tą lutinę mi się cykle wydłużają...buuuu pozostają mi testy owu no i strategia mojego M :sorry: :-)

co do M, to tak :tak: chyba cierpliwośc mu sie konczy ..... :-D o Kacpra staraliśmy sie 3 cykle, a teraz juz 7 i nic, więc M stwierdził,że w końcu on się zabiera do roboty :tak: bo po przytulankach 2 razy na cykl to długooooooooooooo dzidzi nie będzie .......

a co do monitoringu, to może warto obliczyć orientacyjny termin przyszłej owulki i umówić sie jednak do gina, bo potem znowu terminów nie będzie :tak: a jeżeli gin uzna,że potrzebna kolejna wizyta za dzien czy dwa to juz będzie mu łatwiej Ciebie gdzieś tam zapisać " poza kolejką" .........................

pixella :-D a brzunio jako ciążowy to sie chyba słabo kwalifikuje, taki malusi jeszcze, ale najważniejsze,że rosnie w nim zdrowa fasolka

i ja jestem wieczorkiem :tak: M nie było wieczorkiem więc usypianie małego w całości spadło na mnie :tak: a że wcale nie miał ochoty na spanie to troszke to trwało ................. ale juz jestem ......................:tak:

reklama
Do góry