reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Witam
Mam do oddania leżaczek różowy do 9 kg. Trochę wysłużony, ale może jeszcze się przydać jakiemuś maluchowi - ma do wymiany baterie w pozytywce i trochę osiadł.
Odbiór osobisty - Dublin i okolice.
Zainteresowanych proszę o prywatne wiadomości.

Załączniki

• leż1.jpg
    leż1.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 42
  • leż2.jpg
    leż2.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 45
  • leż3.jpg
    leż3.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
mam do sprzedania lozeczko Baby einstein z mata edukacyja (plus dodatkowy materac) link jak to wyglada do sklepu Baby Einstein Travel Cot with Playgym - Smyths Toy Store oraz przewijak cosatto, taki drewniany z polkami, bardzo fajny:) http://www.smythstoys.com/cotsfurnit...-b06230pd.aspx, dla kupujacego dorzuce kombinezon zimowy, granatowy dla niemowlaczka, nie uzywany (moj synek urodzil sie za maly do niego a jak dorosl to juz bylo lato). Lozeczko super mi sie sprawdza ale wracam do Polski i nie chce sie z nim tarabanic, za lozeczko chcialabym 50 a za przewijak 40 euro (mam do tego rowniez wklad).

Hej! Jestesmy malzenstwem z 1.5 rocznym synkiem. Szukamy pary lub pary z dzieckiem do wspolnego wynajecia domku w jakiejs spokojnej, nadmorskiej dzielnicy, blisko Dublina- np. D3, D5 lub D13- szczegolnie interesuja nas okolice Clontarf, Raheny lub Sutton ze wzgledu na doskonale polaczenie z centrum ( Dart ).

Ostatnia edycja:
ja nie pametam czy juz Ciebe i to niepytalam..powiedz mi jesli mozesz ile chcesz za nia i czy masz jeszcze tez ten wozek..jakby co do mozesz odpisac mi na gg 3562387

Witam dziewczyny:-)
Mam do sprzedania wozek trojfunkcyjny maly, zwrotny w kolorze czerwonym firmy TRITON titi. Cena 100 euro malo uzywany.

SPRZEDANY!!!!

A takze wanienke:
J1503_T.jpg
Fisher Price (nie uzywana) za 25 euro

Jesli ktoras z was jest zainteresowana piszcie na gg8138057, badz dzwoncie 0872748921.
Jak cos jeszcze wygrzebe to dam znac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry