K
Kinga85
Gość
Lilu Ty testujesz 7go a ja 6go :-)
kinguś i za ciebie tez kciuki trzymam!
pozdrawiam
kinguś i za ciebie tez kciuki trzymam!

pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Latanie samolotem moze, choc nie musi, zwiekszyc ryzyko poronienia. To glowna, jesli ktos w nia wierzy, przyczyna dla ktorej nie warto w pierwszym trymestrze latac
babo- ja lecialam samolotem w pierwszych 3 tygodniach ciazy i nic sie nie stalo... lot trwal w jedna strone prawie 3 godziny.. a lecialam do tunezji takze tez sporo sie slyszy ze nie powinno sie jezdzic w ciazy do tych krajow.. a ja bylam i nic sie nie stalo...
kropeczko- napisalam zostalo 6 dzionkow.. aa wiec 6 dni do usg hehehe:-) nie wiem gdzie ty wyczytalas ze bvedzie 6 osob yheheheheno a alergia to nie jest na 100% , dostalam narazie ziolka a dluzej to trwa bo lecze sie slabymi lekami stad dluzej jakbym wziela antybuotyk to by bylo raz dwa.. ale narazie chce sie obyc bez antybiotyku wiec dluzej.. ale mam nadzieje ze mi przejdzie i nie bedzie konieczne isc po antybiotyki:-
szok:
No wlasnie tez o tym myslalam,ale nic nie pozostaje jak tylko czekac.Juz zamowilismy samolot i hotel,najwyzej sie odwola:-(
To zalezy w jakiej formie bede,jak bede:-)
Kiedy moge test zrobic od owulacji?ile dni najlepiej..boze ja znow licze dni:-(
Na początek:
MARZENIXXX-.
WSZYSTKIEGO NAJLEPEZEGO Z OKAZJI URODZINEK! ZDRÓWKA, MIŁOSCI, POWODZENIA ZARÓWNO W ŻYCIU ZAWODOWYM JAK I PRYWATNYM I... SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN...SZCZEGÓLNIE JEDNEGO-FASOLKI!!!:-):-):-)
...
Marzenixx z okazji urodzin życzę Ci dużo szczęscia, uśmiechy. Abyś zawsze była szczęśliwa, żebyś na swojej drodze spotykała tylko dobrych ludzi a w Twoim życiu nie zabrakło nidgy miłości i radości. I najważniejsze spełnienia tego największego marzenia.
Dla Ciebie:
![]()
;-)
marzenixx- kochanie z okazji urodzinek zycze ci fasolinki w pierwszym cyklu kiedy bedziesz testowac:-)
marzenix wszystkiego najlepszego!!!niedługo testujesz wiec może prezencik bedzie;-)
Marzenixx, ja wszystkie śpiewają STO LAT, STO LAT to i ja składam najserdeczniejsze życzenia w tym szczególnym dniu oraz spełnienia wszelkich marzeń a szczególnie tego jedynego
serdecznie dziękuję za gratulacje i życzeniaświeże fluidki oczywiście,że przesyłam, bo ich nigdy za wiele
![]()
MARZENIXX KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN, PRZEDE WSZYSTKIM ZYCZE FOSOLKI
;-)
Lilu Ty testujesz 7go a ja 6go :-)
pozdrawiam [/FONT]
po owulacji tak 12-14 dni