reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a wiesz, że ja tak robiam:-)tylko coś wskoczyć nie chciało:-) ale
się udało:-):-):-)

Załączniki

• opiqpiwqdooqeqirtqivbp.gif
    opiqpiwqdooqeqirtqivbp.gif
    90,4 KB · Wyświetleń: 64
My z M też chcielibyśmy córeczkę, ale w sumie to już staramy się po prostu na dzidzię :tak:

Ja chcialabym coreczke, a moj maz zgodzil sie, ze mozemy sprobowac chociaz wie ze bedzie chlopak. Najwazniejsze aby bylo zdrowe baby:tak:

Jak sie mial nasz Macius urodzic to nie chcielismy wiedziec co bedzie-byla niespodzianka. Moj maz mowil ze nie chce wiedziec bo wie ze to chlopak. Ja tez tak przypuszczalam(kilka razy snila mi sie coreczka, a wtedy jest na opak)ale do konca chcialam wierzyc, ze bedzie cora. Przyznam sie szczerze, ze jak urodzilam(a porod byl ciezki-szybki ale skomplikowany) i spytalam co urodzilam bo nie wiem(wszyscy byli zdziwieni), gdy uslyszalam ze mam synka to skwitowalam: to maz sie ucieszy. Z perspektywy czasu wiem, ze to musialo zabrzmiec strasznie. Ale gdy spojrzalam w te smutne oczka synka to z kazda sekunda kochalam go bardziej i bardziej i nie oddalabym go za zadne skarby.

Ale moj maz ma teraz ucieche-mimo choroby po raz kolejny czyta Kamasutre by znalezc pozycje aby wcelowac w dziewczynke:). Przejal sie tym bardzo:-D

A ja Was podziwiam, bo nie wyobrazam sobie czy moglabym tak dokladnie sie starac o okreslona plec-badanie tem, wykresy itd. Naprawde jestescie niesamowite!!! Ja przeczytalam ten watek od samego poczatku i widze, ze natura i tak sama decyduje.

Ale starania sa fajne:-p

Sylwuś ja cały czas się motam:-):-)
najgorzej to nie mogę zapamiętać tych wszystkich skrótów:-):-):-)
za mało tam siedzę:-):-)

Royanna co ma być to będzie, ale jak można spróbować to dlaczego nie
Pyszczek to czekamy na Ciebie na 28:-):-) ja Cię dodam hehehe, jak nie zapomnę jak:-D:-D:-):-):-):-)

Royanna... no wiadomo ze ktos juz za nas dawno zaplanowal..ale jesli temu mozemy oć troszeczke pomoc..to czemu nie:tak:;-) Wiesz ja jakbym miala teraz 1 i starala sie o drugie to mysle ze tez bym az tak skrupulatnie nie liczyla itp:-D..no ale to 3 w planach wiec.. jesli jest sznas by pomoc.. to jak pisalam ..czemu nie:tak:..Ale i tak bedzie co bedzie:-);-)Ale bede miala swiadomosc ze zrobilam wszystko..co mozna bylo zrobic..ale widocznie nie bylo nam pisane miec dziewczynke..i wtedy bede liczyla na moich ch;lopakow ze zmajstruja mi wnuczke:-D:-D:-D

Beti jak zapomnisz to ja się sama przypomnę :-):-):-)

Royanna zgadzam się z Sylwią że przy trzecim dziecku chciałoby się jakoś dopomóc żeby wcelować np. w dziewczynkę jak ma się dwóch chłopców. Ale co ma być to będzie. :tak:
Ja z M też chcieliśmy na początku baardzo dziewuszkę, ale mija cykl za cyklem i coraz bardziej uświadamiamy sobie że pragniemy po prostu dziecka, w sumie bez znaczenia jakiej płci, tym bardziej że to nasze pierwsze ;-) Więc staramy się na dzidzię teraz, a nie na synka lub córeczkę :tak:

Royanna... no wiadomo ze ktos juz za nas dawno zaplanowal..ale jesli temu mozemy coć troszeczke pomoc..to czemu nie:tak:;-)
Zgadzam sie jak najbardziej:-) ja po prostu chyba nie jestem tak cierpliwa aby robic tak dokladne pomiary, ale weszlam tez w kalendarzyk malzenski i zrobilam wykres aby wiedziec choc troche kiedy pomoc szczesciu:-D. Celuje w dziewusie, ale jak beda dni na chlopca tez bede probowac;-)

reklama
Do góry