Czarodziejka
Fanka BB :)
A ja do 30-stki chcialabym miec juz drugie takie 2 letnie
))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-) ŻYCZĘ CI ABY TE 8 M-CY MINĘŁO W SZCZĘŚCIU I BEZ ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI CIĄŻOWYCH :-)

Jarzebinka.. a TY jak dzis?? oswoilas sie juz z || kreseczkami?:-)
Jarzebinka...własnie ...jak tam?
powiedziałas męzowi ???
Jarzebinko jak tam samopoczucie w pierwszych dniach świadomości o "stanie błogosławionym"? Masz jakies objawy??
jarzebinko jak samopoczucie?
Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)

chyba juz się oswoiłam z tą myślą, wczoraj wręcyłam M mały prezent-zapakowałam test w małe skarpeteczki i powiedziałam,że mam dla niego prezent urodzinowy, był troszke w szoku, jak juz prezent na urodziny
( on ma urodziny 18 września, a ewentualny termin to25.09) , ale jak otworzył to dopiero był zaskoczony i tylko zapytał czy to oznacza, to co myśli
i było widać,że naprawdę jest szczęsliwy i od razu powiedział,że wiedział, ze SYLWESTER był udany ..................... 
i większy apetyt na potrawy doprawione, pikantne niz słodkie ....... 
jakaś tam iskierka jeszcze na dziewczynke jest, ale chyba jednak chłop....................

Ja chcialabym coreczke, a moj maz zgodzil sie, ze mozemy sprobowac chociaz wie ze bedzie chlopak. Najwazniejsze aby bylo zdrowe baby![]()
Ale starania sa fajne
tak starania sa fajne ....................... 
Pyszczek...a ja wlasnie chcialam zeby byl pierwszy chlopiec.. i byl i potem drugi buhaahah
.. no ale to chyba dlatego ze zawsze chcialam miec starszego brata
ale nie mialam..znaczy mialam rok starszego ale Bozia zaraz po urodzeniu zabrala Go do siebie
..wiec chyba taki mialam niedosty.. i chcialam synka pierwszego;-)
.. i mysle ze pierwsze to naprawde nie ma roznicy tak bardzo..nooo chyba ze sie nie chce wiecej jak 1 dzidzie
![]()

Jarzebinka gratulujęZdrowej dzidzi i spokojnej ciąży Ci życzę
![]()

Znów poniedziałek i od nowa to samo wrrrr.Na dodatek ponuro jak zwykle ,szaro .Dobrze,ze w domku ciepełko i dziewczynki zdrowe

To mamcia twa tez sobie pazurki robi? Ja podobnie jak Sylwia odpusciłam sobie jak jzu swoich nie widziałam prawie
Oby sie sprawdzili tylko
;-)
pewnie dlatego,ze to chłopczyk
A ze zlecialo to fakt- mi z Niki tez smignęło te 9 m-cy szybciutko.Ba teraz za miesiąc niecały juz Nikusia bedzie miała roczek
w to dopiero uwierzyc nie moge.Zlecialo.
Ja zrobiłam całkiem podobnie-tyle tylko,ze zamiast skarpeteczek były takie malenkie buciczki- nie do uzytku tylko symboliczne taki no i pozytywny test oczywiscie
ehhh... bosko
tym , które w domciu tak jak ja - spokojnego dnia:-)
Buziale kochana :-)

ale niedlugo to nadrobie, obiecuje
Beti, dziękuję ... oczywiście miałam nie testować, ale dzien wte czy we wte........ teraz chodze cała rozdygotana, zaglądam do łazienki co chwila i spoglądam na testno i nie chce być inaczej są dwie kreski, jedna mocna, wadomo testowa, a druga troszke słabsza ale dobrze widoczna, więc chyba to to ...................... teraz musze tylko zmienić wizyte u gina z początku marca na początek lutego ......
no i wg kalkulatora wypada na 23 września, zobaczymy co powie lekarz i jakby co to M powiem,że mam juz dla niego prezent na urodziny, bo on ma 18 września ...............
![]()