reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam i pozdrawiam :-) Ja dziś zaczynam 37 tydzień :szok: Boże kiedy to zleciało ?
Jarzebinka gratuluję :tak: Zdrowej dzidzi i spokojnej ciąży Ci życzę :tak:

ufffff nadrobiłam hehehehe

JARZĘBINKO wchodzę tu i co czytam :szok:

SERDECZNE GRATULACJE, WIDZĘ ŻE SZYBKO DOŁĄCZYŁAŚ DO MNIE :tak::-) ŻYCZĘ CI ABY TE 8 M-CY MINĘŁO W SZCZĘŚCIU I BEZ ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI CIĄŻOWYCH :-)

A ja miałam niezłe dolegliwości przez ostatnie parę dni, niestrawność etcere nie bede Wam opisywać bo nic pięknego ale już wyszłam z tego ---wczoraj :dry:

Dostałam od swojego gin receptę na lek, który miał w przeci wskazaniach napisane, ze w przypadku ciąży używać tylko wtedy gdy korzyść matki jest ważniejsza niż płodu :-( zażyłam i przeczytałam dopiero, już więcej go nie wzięłam :-( mam nadzieję, że nic się nie stało, chyba lekarz wie co robi :confused:

pozdrowionka z pracy :-):-):-)
Czarodziejo, Pyszczek, Asus, Bershka i wszystkim buziole przesyłam i miłego dzionka życzę:-):-):-)

Jarzebinka.. a TY jak dzis?? oswoilas sie juz z || kreseczkami?:-)

Jarzebinka...własnie ...jak tam?
powiedziałas męzowi ???

Jarzebinko jak tam samopoczucie w pierwszych dniach świadomości o "stanie błogosławionym"? Masz jakies objawy??

jarzebinko jak samopoczucie?

Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)

dziewczyny jesteście Kochane :tak::-D:tak: chyba juz się oswoiłam z tą myślą, wczoraj wręcyłam M mały prezent-zapakowałam test w małe skarpeteczki i powiedziałam,że mam dla niego prezent urodzinowy, był troszke w szoku, jak juz prezent na urodziny:-D ( on ma urodziny 18 września, a ewentualny termin to25.09) , ale jak otworzył to dopiero był zaskoczony i tylko zapytał czy to oznacza, to co myśli :tak: i było widać,że naprawdę jest szczęsliwy i od razu powiedział,że wiedział, ze SYLWESTER był udany ..................... :tak:

co do moich objawów, to na razie nie są jakieś męczące, troszke bolą mnie piersi tak bardziej pod pachą, mam lekkie mdłości i mega pragnienie :tak: i większy apetyt na potrawy doprawione, pikantne niz słodkie ....... :tak:

a jeżeli chodzi o odczucia, to chyba bardziej jestem skłonna powiedzieć, że to znowu będzie chłopak :tak:jakaś tam iskierka jeszcze na dziewczynke jest, ale chyba jednak chłop....................:tak::-D:tak:

Ja chcialabym coreczke, a moj maz zgodzil sie, ze mozemy sprobowac chociaz wie ze bedzie chlopak. Najwazniejsze aby bylo zdrowe baby:tak:
Ale starania sa fajne

witam serdecznie :tak: tak starania sa fajne ....................... :tak:

Pyszczek...a ja wlasnie chcialam zeby byl pierwszy chlopiec:-D .. i byl i potem drugi buhaahah:-D .. no ale to chyba dlatego ze zawsze chcialam miec starszego brata:sorry: ale nie mialam..znaczy mialam rok starszego ale Bozia zaraz po urodzeniu zabrala Go do siebie:blink:..wiec chyba taki mialam niedosty.. i chcialam synka pierwszego;-):tak:.. i mysle ze pierwsze to naprawde nie ma roznicy tak bardzo..nooo chyba ze sie nie chce wiecej jak 1 dzidzie:tak:

ja pierwszego też chciałam synka i z tego samego powodu co Ty, tez zawsze chciałam mieć starszego brata :tak::-D:tak:

Jarzebinka gratuluję :tak: Zdrowej dzidzi i spokojnej ciąży Ci życzę :tak:

Asusu dziękuje ślicznie i również wszystkiego dobrego juz na tej końcówce ................... :tak:

Jarzębinko :)))
to piękny prezeny męzusiowi zrobilas ;)))))
narazie nie mysl o tym jaka plec..choc pewnie to sie dzieje samoistnie ze myslimy o tym......zycze Ci jednak zeby dzidzius byl zdrowiutki i sliczny a ty bardzo szczesliwa!!!!!!!! A kto wie moze i coreczka sie zasiala...ale bys miala radoche :))))Zycze Ci tego z calego serca....
Hej babeczki:)))
A ja dzis taki rozchwiany dzien bo mam egzamin...
musimy mlodego zawiesc do siostry a potem na 17:00 egz. Jutro bedzie jeszcze gorzej bo drugi egzamin a wieczorem spotkanie z promotorką...musimy zabrac macka ze sobą...aha bo zapomnialam dodac ze my z mezem jeden kierunek studiujemy :))))
Dobra lalki ja mykam
Do potem....
Buziaczki Beti Kochana )))) Milego dzionka :))

Ostatnia edycja:
Czesc kobietki.Moze ja sie załapię na 1000-czną stronę:confused::-D Znów poniedziałek i od nowa to samo wrrrr.Na dodatek ponuro jak zwykle ,szaro .Dobrze,ze w domku ciepełko i dziewczynki zdrowe:tak:
Becia jak mogłas zapomnieć o mnie :eek::hmm: To mamcia twa tez sobie pazurki robi? Ja podobnie jak Sylwia odpusciłam sobie jak jzu swoich nie widziałam prawie:dry::-D
Sylwia z ta małą wymianką majstrów to czemu nie w sumie:cool2: Oby sie sprawdzili tylko:-D
Czarodziejko i jak 3mam kciuki za egzaminy ;-)
asus nie moge się doczekac Twojego porodu :-p pewnie dlatego,ze to chłopczyk:zawstydzona/y: A ze zlecialo to fakt- mi z Niki tez smignęło te 9 m-cy szybciutko.Ba teraz za miesiąc niecały juz Nikusia bedzie miała roczek :szok: w to dopiero uwierzyc nie moge.Zlecialo.
jarzebinko prezencik przecudny :tak: Ja zrobiłam całkiem podobnie-tyle tylko,ze zamiast skarpeteczek były takie malenkie buciczki- nie do uzytku tylko symboliczne taki no i pozytywny test oczywiscie:cool2: ehhh... bosko:rolleyes2:
Pyszczku w sumie jak to pierwsza dzidzia to... nie licz i nie wyliczaj az tak bardzo ;-) Wrzuc na luz i zaraz bedzie- przy drugim policzysz sobie ;-):tak:
Laseczki udanego dzionka :-)tym co w pracy- sukcesów:-D tym , które w domciu tak jak ja - spokojnego dnia:-)
O matko zapomniałabym o anufifi:shocked2::zawstydzona/y: Buziale kochana :-)

Czyz on nie jest suuuper :sorry:

Witajcie :)
Ja juz jestem po kontroli i oskrzela zdrowe! Od jutra staranka-moze na dziewczynke zdaze:) Tylko moj maly dalej chory:( i mezusia rozlozylo, ale powiedzial, ze serduszkowania nie odpusci;-)

Jarzebinko-prezencik cudowny! Maz na pewno szczesliwy:tak:
Czarodziejko-zycze zdania egtaminu!
Beti1975-milej pracy. Ja dopiero w czwartek ide bo jeszcze na zwolnieniu jestem.

No i pozdrawiam reszte dziewczyn-niestety nie wszystkie jeszcze pamietam :zawstydzona/y: ale niedlugo to nadrobie, obiecuje:tak:

Milego dnia!

Beti, dziękuję ... oczywiście miałam nie testować, ale dzien wte czy we wte........ teraz chodze cała rozdygotana, zaglądam do łazienki co chwila i spoglądam na test :tak: no i nie chce być inaczej są dwie kreski, jedna mocna, wadomo testowa, a druga troszke słabsza ale dobrze widoczna, więc chyba to to ...................... teraz musze tylko zmienić wizyte u gina z początku marca na początek lutego ...... :tak: no i wg kalkulatora wypada na 23 września, zobaczymy co powie lekarz i jakby co to M powiem,że mam juz dla niego prezent na urodziny, bo on ma 18 września ............... :tak:

Kochana ale Ci zazdroszczę.... :)
Życzę cudownych, spokojunych 9 miesięcy !!!!!!

reklama
Kurcze trza sie uczyć a łeb mi peka....cisnienie chyba na poziomie kostek..takie niskie...zaraz tu normalnie zdechne....
Margeritko buziaki dla ciebie kochana...nie dziekuje za powodzenie i kciuki :))))))
juz by sie przydalo skonczyc te szkole....i miec z banki ;))) i wtedy pomyslec o bejbiątku kolejnym....:)))

Do góry