reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was wszystkie dziewczyny..czarodziejko zycze powodzenia na egzaminie,trzymam kciuki dzis i jutro..beti milego dzionka w pracy zycze..asus juz coraz blizej porodu,juz nie mozemy sie doczekac twojego porodu i oczywiscie zdjecia twojej kruszynki na naszym forum..a gdzie anufifi pojechala juz na kawke?fajnie sie maja-co nie,chetnie dolaczyla bym do nich.jarzebinko ale prezent zrobilas twojemu m ale sie cieszyl co nie?w koncu wiedzial co robi,ja tez masz przeczucie ze mam chlopczyka,jarzebinko obojetnie co bedzie,najwarzniejsze by bozia dala nam wszystkim zdrowe dzidzuisie...royanna zycze powodzenia w starankach,jestes zdrowa to do dziela!

reklama
Dziewczyny ...coraz trudniej mi sie nadrabia wasze posty bo nas tu coraz wiecej ...to akurat fajne

Spotkanie z Sylwia super....mówie Wam super z niej kobitka ...możecie mi pozazdrościć:tak::tak::tak::tak:

Czarodziejko daj znac jak tam po egzaminie :)

Kiki dzidzia śluczniusia malusia :)

....ja nie dam rady wszystkich was wymienic ale wszystkie ściskam

Na 16.30 ide do lekarza i znów zaczynam sie martwic ....

witaj anufifi.ale masz sie fajnie po spotkaniu ze sylwia-naprawde pozazdroscic,kochana glowa do gory bedzie dobrze,napisz po wizycie co i jak,trzymam kciuki by bylo wszystko oki.co robia anufifi twoje dzieciaczki?moje sa u gory graja gry a jas mam dzisiaj sporo swobody..

Spotkanie z Sylwia super....mówie Wam super z niej kobitka ...możecie mi pozazdrościć:tak: Na 16.30 ide do lekarza i znów zaczynam sie martwic ....

Witam..wreszcie sie wyrobilam:-)
Dziewczynki to samo moge napisac o Anufifi..w samych superlatywach:zawstydzona/y: .Kochana Kobietka..milusia..sliczniusia:zawstydzona/y:..i tylko zal ze tak krotko:tak: Mam nadzieje ze szybko zrobimy powtorke;-)..mozecie nam pozazdrosici spotkania:-D:-D;-)..PS.. moj maly w drodze powrotnej mowi.."Mamo dobrze ze byla Pani..bo bym gry nie mial":-DTakze jeszcze u malego masz plusa:-D:-D
Kochana a Ty sie nie martw bedzie ok:tak:..szybciutko pisz co i jak..jak wrocisz;-)
Kiki..super zdjatko.. niech dzidzia rosnie zdrowo;-)
Buziaczki i pozdrowionka dla wszystkich Dziewczynek z BB ...i dla kazdej z osobna;-):-)
Czarodziejka... POWODZENIA!!!!!!!!
Hahaha zalapalam sie na 1000 strone :))))

Ostatnia edycja:
jak juz pisalam super sie macie dziewczyny ze spotkalyscie sie,moze kiedys uda sie zorganizowac wieksze spotkanie z naszego forum,ale fajnie by bylo.ciekawe jak anufifi u lekarza,napewno juz po wizycie,mniejmy nadzieje ze szybciutko sie odezwie,jutro mam mam wizyte u ginekologa bedzie jutro 9 tyg to wkleje nowa foteczke z usg,ciekawe ile fasolinka urosla,juz nie moge sie doczekac jutra!

reklama
Kiki...dzieki..bylo super:-);-)a co do wizyty bedzie ok :tak:
Ja zaś mam wizyte we czwartek i sie juz stresuje:szok:
Jarzebinka...no to mial mąż niespodzianke.. mysle ze jego wyraz twarzy w momencie rozpakowania prezentu.. Bezcenny:-);-)
Asus..trzymaj sie juz do konca bliziutko:tak:
Margaritta.. Beti.. Cmokaski:-)
Royanna.. super ze juz wsioo ok..to teraz do dziela!!!!:-D

Do góry