reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royanna my jesteśmy bardzo cierpliwe kobietki:-)

Moze i ja sie od Was naucze cierpliwosci, bo naprawde mi imponujecie:tak:Tylko ze ja bardzo chcialabym w tym cyklu zaciazyc wiec nie wiem czy sie powstrzymam od serduszkowania w dni na chlopca.

A teraz zmykam bo jutro z samego ranka musze z soba i synkiem biec do lekarza na kontrol-mam nadzieje, ze nie dostane juz lekow i bedzie serduszkowanie.

Dobraj nocki:-D

reklama
Milo ze macie takie same zdanie:sorry::-);-)
Pyszczek...a ja wlasnie chcialam zeby byl pierwszy chlopiec:-D .. i byl i potem drugi buhaahah:-D .. no ale to chyba dlatego ze zawsze chcialam miec starszego brata:sorry: ale nie mialam..znaczy mialam rok starszego ale Bozia zaraz po urodzeniu zabrala Go do siebie:blink:..wiec chyba taki mialam niedosty.. i chcialam synka pierwszego;-):tak:.. i mysle ze pierwsze to naprawde nie ma roznicy tak bardzo..nooo chyba ze sie nie chce wiecej jak 1 dzidzie:tak:

Royanna..spij dobrze;-) i powodzenia na kontroli jutro;-)
Beti ..za tydzien:sorry::cool2:..Ale ze staranek nici..bo nie ma takiej opcji:tak: nie ten czas;-)..dopiero od czerwca zaczniemy.. no chyba ze sie rozmyslimy:-D

Sylwia hmmm czerwiec, hmmm rozmyślimy, dziwne rzeczy do mnie piszesz:-):-):-) to teraz ja już wiem co Ty za sny miewasz koleżanko Ty moja kochana:-):-):-):-)jak Twój dopiero za tydzień wraca:-):-):-) ja tak sobie gaduliłam z moim, że jak teraz się nie uda, to może też przełożymy tak na 2-3msc, żeby się pod koniec roku nie urodziło, a na początku 2010 już:-):-), ale zobaczymy co ma być to będzie:-):-)
Royanna kolorowych:-)życzę kontroli bez leków i owocnego serduszkowania:-)

hehe to mi też mało zostało do 35:-):-)
a wiesz,że jutro stuknie nam tu 1000 stronka:-):-):-):-)
kurczę pewnie się nie załapie bo będę w pracy i nici z wejścia na neta:wściekła/y::-):-)

kawusie za nas wypijcie:-):-):-)
i za bardzo obgadujcie hehehe:-):-):-)
ja też zmykam:-)
dobranoc tym co poszły i tym co się wybierają:-):-)
Sylwia kolorowych kochana:-)
buźka:-)
udanego spotkania:-)

reklama
Do góry