reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

katarzynka wkurzające są te rozregulowania no nie?:sorry: nie martw się na pewno wszystko u ciebie ok jest. Spokojnie:tak: buźka
katja111 nie możesz wątpić:no: na pewno się wam uda:-) może ginekolog coś pomoże? 3maj się
elisabeth bedzię dobrze nie denerwuj się, ja też jestem z Tobą:tak:

reklama
tylko ja nie lubie czekac, bo jak sie wydluza cykl to i owulacja pozniej;-) i w roku mniej szans:tak:jutro pewnie rano dostane
rozumiem Cię świetnie.Kiedyś też miałam takie wydłużające się cykle - ale przez kilka lat stosowałam doustną antykoncepcję i to się w miarę unormowało.
Takie wydłużające się cykle to nie tylko mniej szans ale też trudniej wyliczyć dni płodne.Ale od czego testy owulacyjne - ja czekam na ich przesyłkę.Uśmieję się jak okaże się,że nie będą potrzebne.
A pierś to pewnie boli przed @ - wkońcu to burza hormonów:tak:

rozumiem Cię świetnie.Kiedyś też miałam takie wydłużające się cykle - ale przez kilka lat stosowałam doustną antykoncepcję i to się w miarę unormowało.
Takie wydłużające się cykle to nie tylko mniej szans ale też trudniej wyliczyć dni płodne.Ale od czego testy owulacyjne - ja czekam na ich przesyłkę.Uśmieję się jak okaże się,że nie będą potrzebne.
A pierś to pewnie boli przed @ - wkońcu to burza hormonów:tak:

albo sie uderzyłam na imprezie i nie pamiętam:-D:-D:-Dstąd mnie boli;-)
testy jakos mi ostatnio nie pomogly...nie wykryly owu - tzn nigdy nie bylo tak ze estowa byla ciemniejsza, dwa razy była tej samej barwy w 12dc i w 21 dc, wiec ten cykl jakis lewy po prostu jest...

Ostatnia edycja:
tylko ja nie lubie czekac, bo jak sie wydluza cykl to i owulacja pozniej;-) i w roku mniej szans:tak:jutro pewnie rano dostane
ja też nie lubie czekać
a teraz w styczniu czekałam na moją wredną @ aż 38dni! (myślałam że może w ciąży jestem ale jednak nie) i Teraz od nowa przytulanki ale wiec że owulka bedzie szybciej..
Powodzenie Kasiu;-)

hej,ale sie wkurzylam dzisiaj na mojego M!!! planowalismy sobie wyloty do Pl,i sprawdzalismy ceny biletow.doszlo do maja w ktorym to planujemy inseminacje...ja Mu mowie,ze nie mozemy teraz zabukowac biletu,poniewaz ja musze zadzwonic do ginekologa wywiedziec sie co i jak no i ze ten wyjazd bedzie zalezny od tego w ktorym dniu cyklu mamy sie stawic...a On do mnie oburzony
-no a Ty znowu o jednym...mogabys dac juz spokoj,wiecznie walkujesz ten temat!
zmywalam akurat naczynia i uwierzcie mi ze mialam ochote wziac patelnie i palnac mu w lep!ja do Niego
-jarek,niech dojdzie do ciebie w koncu,ze Ty masz 33lata!!!ockniesz sie kiedy bedziesz mial 40!
Dodam ze ja jestem mlodsza(23) i w zasadzie moglabym poczekac,ale od zawsze marzylam o dziecku i tym bardziej,ze mamy problemy z jego plemniczkami wydaje mi sie ze nie ma na co czekac,tylko dzialac bo przeciez nie wiadomo kiedy nam sie uda!dodalam jeszcze..
-ja juz wiecej sie nie wypowiem w dupie mam juz ten temat,tylko zebys pozniej nie zalowal!!!!!
Mam taka agresje na Niego,ze szczescie Jego,ze poszedl do parcy bo jeszcze bym Mu dzis krzywde zrobila!!!!sorki,ze tak sie rozpisalam...

romka nie dziwie ci sie ze nerwy cie poniosły. Mysle ze on na spokojnie w pracy przemysli i jak wroci to porozmawiacie o tym i bedzie dobrze, nie martw się. Faceci są czasami dziwni...
To Ty tak jak ja (23lata) w tym roku 24 skoncze. :happy:

hej,ale sie wkurzylam dzisiaj na mojego M!!! planowalismy sobie wyloty do Pl,i sprawdzalismy ceny biletow.doszlo do maja w ktorym to planujemy inseminacje...ja Mu mowie,ze nie mozemy teraz zabukowac biletu,poniewaz ja musze zadzwonic do ginekologa wywiedziec sie co i jak no i ze ten wyjazd bedzie zalezny od tego w ktorym dniu cyklu mamy sie stawic...a On do mnie oburzony
zmywalam akurat naczynia i uwierzcie mi ze mialam ochote wziac patelnie i palnac mu w lep!ja do Niego
-jarek,niech dojdzie do ciebie w koncu,ze Ty masz 33lata!!!ockniesz sie kiedy bedziesz mial 40!
Dodam ze ja jestem mlodsza(23) i w zasadzie moglabym poczekac,ale od zawsze marzylam o dziecku i tym bardziej,ze mamy problemy z jego plemniczkami wydaje mi sie ze nie ma na co czekac,tylko dzialac bo przeciez nie wiadomo kiedy nam sie uda!dodalam jeszcze..
-ja juz wiecej sie nie wypowiem w dupie mam juz ten temat,tylko zebys pozniej nie zalowal!!!!!
Mam taka agresje na Niego,ze szczescie Jego,ze poszedl do parcy bo jeszcze bym Mu dzis krzywde zrobila!!!!sorki,ze tak sie rozpisalam...

kochana, oni tacy sa..do nich to nie dociera..trzeba było palnąć tym talerzem;-) moze coś by wpadło hahahaa:-D
oni potrzebują więcej czasu, zanim informacja trafi do mózgu to minie trochę;-)

do mojego tez to nie dociera, jemu sie wydaje ze nie wazne w ktorym momencie cyklu mozna zajsc w ciąże. :laugh2:

szkoda nerwów

Romciu nie przejmuj sie faceci sa beznadziejni czasem nie zdaja sobie sprawy z powagi sytuacji niestety czesto jak sie ockna to jest za pozno takze ty kochana musisz myslec za niego i sie nie przejmoj rub to co uwazasz za suszne i wez sprawy w swoje rece kochana nie czekaj az mu stuknie 40:tak::-Dpozdrawiam cie serdecznie:-D

No a u mnie dzis dosc fajny dzien leniu****e za wszystkie czasy bo mam do wtorku przyszlego urlopik takze odespie i wypoczne za wszystkie czasy ja juz chce miec@ zebym moglajak najszybciej porobic te badanka:tak:i brac sie ostro do poracy nad fasolinka:tak::-D

Pozdrawiam was kochane :-D:rofl2:

reklama
czesc dziewczynki,
U mnie wreszczcie sie cos zaczyna ruszac, bylam u mojego rodzinnego lekarza (innego niz zwykle), po przegladnieciu moich notatek: x1 pozamaciczna wraz z wycieciem jajowodu w 2006, x1 wczesne poronienie 2008 i wielu niewyjasnionych epizodach wysyla mnie i meza na badania. Dal mi skierowanie na 21dc darmowe badania na angielska slozbe zdrowia ale akorat bede w Polsce na urlopie i bede musiala prywatnie. Ale naprawde nie moge czekac do nastepnego cyklu. Musze sobie przetlumaczyc jakie sa to badania chyba: cos z tarczyca, watroba, kreatynina i poziom LH itp.
Mam pytanko: Jakie badania powinny byc wykonane?

Do góry