Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bodzinko tak się właśnie zastanawiałam gdzie się podziewaszJa się nie odzywam bo zaczełam chodzić na terapie zajęciową.W prawdzie dopiero od poniedziałku ale wcześniej znowu leżałam a potem załatwiałam ta terapie.....
Wracaj do nas

U mnie walentynki bez mojego Walentego który akurat pracował na dzień . A jak wrócił to od razu poszedł spać bo chory. Za to na walentynki przyjechała do mnie siostra w myśl że z małym dzieckiem i tak nie wyjdzie z chłopakiem się nigdzie zabawić, bo nie za bardzo ma córeczkę z kim zostawić, więc lepiej z siostra siedzieć. No i było bardzo wesoło
Poszalałyśmy trochę na śniegu,(czy u Was tez tak dużo napadało?) a potem z dziećmi na sali zabaw. I stwierdziłyśmy, że trzeba by sobie kupic kiedyś taki dmuchany duży zamek do skakania. Po prostu rewelacja

Do tego wielki basen z piłeczkami;-)A jak przeszedł wam piątek 13?? U mnie niestety od dwóch lat ciągle pechowy
Niewiem jak to jest, bo kiedys to był bardzo szczęśliwy. Dobrze że piatek 13 nie jest co tydzień
;-)
W koncu Ola zniechecona siada obok niego, bierze pusty kubek niekapek Konrada i stwierdza powaznie: