reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nenius a może Twoje dziecko jest alergikiem i dlatego łapie infekcje? Ważne też jest z tego co wszyscy lekarze mówią,aby dziecka nie przegrzewać ale to nie takie łatwe.Kiedyś pracowałam jako niania i ciągle mi się wydawałom,że moje podopieczne są za cieńko ubrane a były w sam raz

Co do cen to około 20 zł najmniej chociaż teraz podobno jest promocja w aptekach sieci SP za chyba 15,99 jakos tak..ja ostatnio kupiłam bardzo fajne kasetkowe za 38zł..a na allegro znajdziesz duzo taniej i możesz je kupic na sztuki mw. po 2,50 za sztukę
dziwczyny ja wam mowie , że mi babka w aptece zamowiła normalny owulacyjny termometr, szklany ktory kosztował 6 zl.naprawde czasem warto do apteki przejsc....jest bardzo dobry.jest w pudełeczku plastikowym zeby się nie zbił+ cały wykresik na rok, żeby zaznaczac tempke i objasnienia jak obserwowac cykl...

niunia a ja się baby pytalam o to czy wycofuja, bo juz wczesniej czytalam o tym na forum, to powiedziala że to buzdura i ze pytaja się często jej kobitki o to, mowi ze nie wie skąd to się wzielo:baffled:

Dziewczynki,

ja postanowilam wyluzować, nie robić żadnych badań narazie, monitoringów, i zobaczę do czerwca. Jeśli się nie uda przy regularnych staraniach - ide do lekarza. teraz po prostu trafiamy w owulację jak kula w płot!;-) zawsze zawcześnie, za rzadko...więc to pewnie główna przyczyna niepowodzeń.:tak:

Póki co postanowilam życ normalnie i nie zaglądać na BB....(mam nadzieję ze wytrzymam..)

tak więc WSZYSTKIE dziewuszki drogie życzę WAM wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i do zobaczenia.... - wrócę jak zaciążę....

trzymam kciuki.

ps. na pewno będzie mi ciężko bez Was...

szczególne uściski i zacisnięte kciuki dla: Kinguś (za 3 fasolki;-), Lilu - zeby fasolka zawitała zanim przyjedziesz do Polski;-)
W.Kropeczka(obys wrócila jak najszybciej do zdrowia i staranek), LauraOna (oby @ nie przyszlo i fasolka była),
Eve - do dzieła za kilka miesięcy,
I dla mojej kochanej PYSI - zobaczysz ze w tym samym czasie zaciążymy;-)

Niunia - będzie dobrze!!!!
Lolitka - ekspercie od cykli, kalendarzyków - tobie też wszystiego dobrego życzę i fasolki

Bobo - oby te przytulanki zaowocowaly dzidzią
ewelea - powodzenia w następnych starankach
Marzenixx- trzymam kciuki za ten cykl!

Ściskam WAS mocno

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,

ja postanowilam wyluzować, nie robić żadnych badań narazie, monitoringów, i zobaczę do czerwca. Jeśli się nie uda przy regularnych staraniach - ide do lekarza. teraz po prostu trafiamy w owulację jak kula w płot!;-) zawsze zawcześnie, za rzadko...więc to pewnie główna przyczyna niepowodzeń.:tak:

Póki co postanowilam życ normalnie i nie zaglądać na BB....(mam nadzieję ze wytrzymam..)

tak więc WSZYSTKIE dziewuszki drogie życzę WAM wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i do zobaczenia.... - wrócę jak zaciążę....

trzymam kciuki.

szczególne uściski i zacisnięte kciuki dla: Kinguś (za 3 fasolki;-), Lilu - zeby fasolka zawitała zanim przyjedziesz do Polski;-)
W.Kropeczka(obys wrócila jak najszybciej do zdrowia i staranek), LauraOna (oby @ nie przyszlo i fasolka była),

Lolotka - ekspercie od cykli, kalendarzyków - tobie też wszystiego dobrego życzę i fasolki

Ściskam WAS mocno

Ja się "podpinam" pod Katarzynkę - zaszywam się w swoje domowe pielesze na jakiś czas /też nie wiem, ile wytrzymam:sorry:/, muszę się trochę zdystansować, może jak się wyluzuję i przestanę non-stop myśleć o Maluszku, to szybciej się doczekam.............. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i wciąż trzymam kciuki za nasze wytęsknione szczęście!!!!!Trzymajcie się zdrowo!!!
:happy::happy::happy::happy::happy:

Dziewczynki,

trzymam kciuki.

Lolitka - ekspercie od cykli, kalendarzyków - tobie też wszystiego dobrego życzę i fasolki

Ściskam WAS mocno

Smutno bedzie bez Ciebie :-:)-:)-(
Ja tobie rowniez zycze wszystkiego dobrego,zeby fasolka szybciutko pojawila sie w Twoim zyciu :tak: i do uslyszenia ( napisania) przytulam.

Dziewczynki,

trzymam kciuki.

Ściskam WAS mocno

Hej z nami też sie można wluzowac i nie mysleć tyle o sobie..ja tak wlasnie robie..ciesze się z innymi..pomagam jak sie da..i nie myslę o sobie..a Ty i tak bedziesz pewnie podglądać co u Nas więc nie odchodź! My tu sobie pomagamy..i dziewczynom będzie Cie brakowało!!!

A jak będą miały na imię wasze córeczki i synusie ? Moja córka będzie Antosia, a synek Oliwierek :-)

U mnie bedzie Haneczka druga corcia bedzie miec amelia a chlopczyk to niewiem nie mam pomyslu ale bardzo podoba mi sie jakub maly kubus brzmi super ale to imie troche oklepane takze nie wiem :-D

Bobo to moze zatestujemy razem co ty na to :confused2::-D

a co myślicie z nadawaniem dzieciom drugich imion po rodzicach?
Pomyślałam,że to byłaby taka pamiątka po rodzicu na całe życie.

reklama
ojoj co ja widze!!!!:confused2: Katarzynko1979 no cos ty ... i ty alisa79 to samo ehhh.... dziewczynki nie ladnie!!!! ;-) macie sie odezwać raz na jakis czas!!! zrozumiano!?!?!!! :rofl2:
dziewczynki zycze wam zebyscie juz za miesiąc do nas wrociły!!! :-D:-D:-D z pięknymi II na testach :-D!!!
ja mam nareszcie neta w domku wiec moze sie pozniej odezwe! ;-)
co do imionek ja mam narazie dla dziewczynki zaklepane na 99% - Lidia :tak: Blanka mi sie też podoba
a dla chlopca - Radek, Patryk, Gabriel, i pewnie jeszcze pare sie znajdzie w miedzyczasie :-D

Do góry