reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Mało pisze na BB, bo mam przymusowy urlop od staranek jeszcze conajmnie 2 miesiące:confused2:
Zobaczysz, że szybko minie :tak::tak:

Rudka miło, że wpadłaś:-)

a mnie dzis bolaly cycuchy i wogole tak dziwnie mi sie w nich cos robi, az trudno opisac, mowie no nie wariuje juz, wkrecam sobie!! ale przeciez czuje ze cos jest?? bez sensu...... chyba sie nie doczekam na @.... w podbrzuszu tez mialam kilka razy jakies dziwne uczucia.... hm:eek:
Ty wiesz jak mocno trzymam kciuki;-);-)

dziewczyny mam pytanie bardzo wazne!! moja siostra ostatni @ miala 19 grudnia, obecnie jest w ciazy , wg kalendarzyka wychodzi jej ze jest ok 5 tygodnia a od zaplodniea ze 3 tydzien , bo zaszla jakos na sylwestra.... jak to jest z ta ciążą??? dlaczego liczy sie od okresu????? nich mi ktos to ladnie wytlumaczy plis... :-(
Liczy się od ostatniej @ bo zdarza się, że nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia, np. kobiety z długimi cyklami bez monitoringu to ciężko stwierdzić kiedy była owulacja.

Kinguś a ty jak po lekarzu????????szybko mów co upatrzyliscie na usg???
jasne daj znac jak po wizycie,ja uciekam na bo zaczyna sie na wpolnej hehe
Tak w duchu się bałam że zrobi mi się torbiel a tu zaskoczenie bo owulka była.
Jest echo ciałka żółtego ale brak płynu w zatoce co świadczy, że owulacja mogła być w poniedziałek. Mam zrobić progesteron 28.01.
Buziaczki

reklama
wiecie co....obecna kobitka mego eks...powiedziala mi ze jest w ciazy....pogralutowalam eksowi...i mowie ze to wkoncu chyba dziecko z milosci-bo juz jedno maja,ale wtedy ich przylapalam no i tak wyszlo-..a on mi na te ze z sexu...wiec jak dlugo nie myslac....acha,no to teraz wiem dlaczego my mielismy tylko jedno dziecko......hihihi:-)

dzieki dziewczyny za te informacje wszystkie, jestescie niezawodne!!:tak:
ja juz sie zegnam bo jutro kolejne egzaminy aja znow nie przygotowana eh....:-(
buziole dla wszystkich , do jutra:-D

wiecie co....obecna kobitka mego eks...powiedziala mi ze jest w ciazy....pogralutowalam eksowi...i mowie ze to wkoncu chyba dziecko z milosci-bo juz jedno maja,ale wtedy ich przylapalam no i tak wyszlo-..a on mi na te ze z sexu...wiec jak dlugo nie myslac....acha,no to teraz wiem dlaczego my mielismy tylko jedno dziecko......hihihi:-)

oj dzeni widze, że Ty doświadczonka kobitka jesteś..ale tak przy okazji to PRZYGADAŁAŚ MU LASKA! brawo!:laugh2:

hehehehehe dobre! dobrze zrobilas,nie pozostalas mu dluzna!! madra z Ciebie babka!!!

byla dzisiaj kolezanka...ktora calkiem przypadko jest w ciazy z 3 dzieckiem......jest syn 12 lat pyta ja skad sie biora dzieci......ona mu cos tak tlumaczy a on na to ....no ze rozumie,ale myslal ze tylko wtedy ludzie sie ten tego jak chca miec dzieci...a ona mu na to.....hihih...to jak urodzilam ciebie to juz wiecej bym z ojcem nie spala.....a w duchu pomyslala to nawet ciebie by niebylo......

byla dzisiaj kolezanka...ktora calkiem przypadko jest w ciazy z 3 dzieckiem......jest syn 12 lat pyta ja skad sie biora dzieci......ona mu cos tak tlumaczy a on na to ....no ze rozumie,ale myslal ze tylko wtedy ludzie sie ten tego jak chca miec dzieci...a ona mu na to.....hihih...to jak urodzilam ciebie to juz wiecej bym z ojcem nie spala.....a w duchu pomyslala to nawet ciebie by niebylo......
he he znam dokładnie taki sam dowcip

reklama
Witam sie z rańca :-D oznajmiam ze mamy PIĄTECZEK :-D:-D
A ja już odebrałam wyniki.
Lekarka stwierdziła że wsiściusienko mieści się w normie. Będę miała badanie drożności jajowodów jak M zrobi swoje badania.
no i super wiesci ;-)
wlasnie ogladalam porody na youtub...uuuuuu...chwilami musialam odwrocic wzrok...czy Wy tez kiedys ogladalyscie jak to wglada,czy tylko ja jestem az tak ciekawska?
srednio raz na kwartał mnie najdzie na ogladanie :-D ale ja na moje P. raczej w tych kwestiach nie mogęliczyć! za szybko sie obrzydza :eek: :baffled: obrzydliwiec maly! sam mowi ze on nie wie czy w ogole chce byc przy porodzie! ehhh.. ja bym chciala przynajmniej przez 1 faze! :sorry:
Romka nie, nie tylko ty! ja też oglądalam.Juz wczesniej...

Jutro moj termin @ poki co , nie zjawila sie...ale ja mam nieregularne więc nie ma co się sugerowac:-(
regularne czy nie ale.... :tak: ja kciuki trzymam :-D

Pysiu trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie staraczki!!!!
super ze wpadałas!!! :tak: napisz cosik co u was slychac!
Tak w duchu się bałam że zrobi mi się torbiel a tu zaskoczenie bo owulka była.
Jest echo ciałka żółtego ale brak płynu w zatoce co świadczy, że owulacja mogła być w poniedziałek. Mam zrobić progesteron 28.01.
Buziaczki
jupiiiii :-D grzeczny pecherzyk :-D bo jakby nie pekł to ja bym sie tam do niego pofatygowała osobiscie! :laugh2::laugh2::laugh2:

nenius oj wspolczuje chorubska!!! i zdrowka zycze! a co do alergii to moze byc prawda ja jak bylam mala łapałam wszystko doslownie szkarlatyne nawet przeszlam chyba 3 razy!!! :szok: po latach okazalo sie ze bylam alergikiem i alergolog powiedziala ze ten czeste choroby to byla oznaka alergii :eek: ile w tym faktu nie wiem!? ale z tego co wiem to testy chyba od 3 roku mozna juz robic wiec moze warto sprawdzic :sorry:
a co do imionek :-D mam brata Darka i jak chcielismy go z 2 drugim bratem podenerwować to nazywaliśmy go Darunią :-D:-D:-D a nawet w tedy nie wiedzialam ze iastniało takie imię jak Daria :tak: a czemu jednak wybrałas Daria a nie Lidia? tak z ciekawosci pitam :sorry:

Do góry