reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Andula, wiem że nie uciskają te grubsze - z frotą w środku. Florce nawet czesto z nóżek spadają.... albo ewentualnie kup może trochę za duże, powinny mieć szerszy ściągacz, tudzież po prostu używane na szmatach, te na pewno uciskać nie będą:tak:

Tosika- piekne lozeczko, pomimo tych wad o ktorych piszesz:sorry:
Andula- ja kiedys kupilam w Primarku jakis wielopak skarpet (za smieszna cene) i sa chyba najlepsze. Nie uciskaja i nie spadaja;-).

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:-) z froty zakupie napewno na zime bedzie cieplusio w syrki:tak:
Za duzych juz probowalam (6-12) i niestety uciskaja rowniez chyba ze powinnam na dwulatka kupic;-)
Beaa do primarku pojde napewno jak przyjade w marcu pamietam ze byly tam jakies wielopaki kupowalam Ani (siostrzenicy) mialy chyba absy ale to nie przeszkadza;-)

Andula ja też kupuję frotkowe i są najlepsze bo nie uciskają
owszem czesto zakłądam bo ściąga ale to nie problem
ale w domku i tak najczęściej śmiga w rajtuzkach:-)
beaa fajne przeceny i krzesełko do karmienia super dla maleńkiej

Beaa zaintrygowałas mnie, bo ja własnie chce ten tanszy fotelik z maxi cosi ... co w aucie musi byc aby go zamontowac?

W sklepie w ktorym kupilam ten fotelik zawsze pracownik bierze fotelik i idzie z klientem do auta, aby sprawdzic czy fotelik pasuje. Wlasciwie to chyba chodzi o ksztalt siedzenia i rozstawienie pasow(do konca nie wiem), ja teraz mam chrysler neon i do tego auta nie pasuje, a szkoda bo ten fotelik byl tanszy i rozni sie tylko 3 rzeczami od tego, ktory kupilam (wg. mnie takie zbedne bajery). Zastanawialismy sie tez nad fotelikiem Britax, ale nawet babka w sklepie powiedziala, ze koniec koncow, foteliki maxi-cosy przoduja we wszystkich rankingach. To juz jest zakup na kilka lat wiec chyba warto...
Mozna wejsc na strone maxi-cosy i tam sprawdzic czy dany fotelik pasuje do danego auta.
http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/carselector.aspx?language=ch-en

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry