reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie :-)

Ja tak szybko, bo rozumiecie.. goście :-D

Ale się Wam dzieciaczki rozszalały z ząbkami :szok: GRATULACJE!
A u nas nadal nic, żadnych oznaków, napuchniętych dziąseł itd... chyba jeszcze sporo sobie poczekamy :-p ale jak czytałam co maluchy wyprawiają, to mogę jeszcze poczekać :zawstydzona/y:
I napłodziłyście od wczoraj sporo:szok:, więc przepraszam, że nie odpiszę każdej, bo po prostu nie jestem w stanie... :zawstydzona/y:

Właśnie zjedliśmy śniadanko, Ola zaraz zje swoje drugie i pewnie na spacerek :tak: pogoda bardzo zachęcająca więc nie będziemy się nawet zastanawiać :-) Babcia bardzo chętna ;-) a mama pobuszuje w kuchni i uporządkuje łazienkę :dry:

Życzę Wam Kochane miłego i baaaaardzo słonecznego dnia! :-)

reklama
Gratulacje dla Bartusia. Szósty ząbeczek, takie perełki ślicznie wyglądają w buźce. Jeszcze raz gratulujemy z Arturkiem.

Daruuunia-fryzjerka:-D:-D:-D:-D:-D
Patyczku przypomnialas mi ja tez musze linomag kupic:tak:o jakiego swietnego goscia macie dzisiaj,zycze milego dnia:-)

O tak Darunia udała Ci się fryzurka:-):-):-):-):-):-D:-D:-D
Ach gość. Już mnie głowa boli. ;-) Artur zamiast 2 godz spał jedną. Babciowe rady:
Nie pij wody, bo brzuch ci się rozciąga, woda bulgocze itd…. I dobre rady dot. wychowania Artura. Dawać kabanosy, to sobie dziąsła wyrobi

Ząbków brak:

Staś
Paulinka
Ola
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Filipek
Dominik
Nadia
Mikołaj Joli

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:

5 ząbków:
Dobrusia

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

Ja już wróciłam z zakupów, Bart ma drzemkę pierwszą, tata zebrał się i pojechał na rynek pozwiedzac, a ja mam chwilę wytchnienia- pranie nastawiłam, zmywarkę też, ogarnęłam z grubsza mieszkanko, jeszcze musze isc zjesc śniadanie

Dziewczyny w kioskach jest za 80gr taka książeczka z przepisami nazywa się ''pzepisy przysyłane'' ludzie wysyłają do redakcji swoje sprawdzone przepisy- kupiłam dzisiaj tą książeczkę- fantastyczne pomysły- łatwe, szybkie i niedrogie- polecam jak ktoś weny nie ma co zrobic na obiad/kolacje ;-) co miesiąc jest ta gazetka ;-)

witam :-)
ja dzis niewyspana Bruno wstal o 5:45 co prawda spalam do 8ej bo m z nim wstal ale w nocy pobudki co 2godz...i je jakos tak na raty po 40ml..juz nie chce mowic ze to zabek bo od 2mies wychodzi:szok:
gratuluje wszystkich zabkow!!!
Darunia ale sie usmialam z Twojego obcinania:-Dtez tak kiedys zrobilam maszynka padla wiec musialam podladowac i zapomnialam zalozyc nakladke:zawstydzona/y: teraz m dwa razy sprawdza czy jest:-D
Patyk nie ma to jak dobre rady babci;-)
milego dnia mamusie:-)

Babciowe rady:
Nie pij wody, bo brzuch ci się rozciąga, woda bulgocze itd…. I dobre rady dot. wychowania Artura. Dawać kabanosy, to sobie dziąsła wyrobi

:-D:-D:-D
mój Jasio uwielbia wcinać kiełbasę :-D najlepsza sucha na dziąsełka :-D hihi
a tak na serio to czasem m mu daje na chwilę pociamkać kiełbaskę :tak:
Ja jak piję rano kawkę z ekspresu i ubiam mleko to piankę pochłania Jasio :-)

Witajcie mamusie!:-)
Wczotaj nawet do Was nie zajrzalam,bo urzadzalam obiad urodzinowy i zeszlo sie do wieczorka,a potem juz Dr.House,Maja spac i juz pozno bylo.

Gratuluje nowych zabkow-tych pierwszych i tych szostych,i tych kiel!!!:-):-)

Teraz gotuje obiadek dla Mai,potem zje i pojdziemy do sklepu i na spacer.
Milego dnia!:-)

reklama
")_(")_.----.,/)
;^ ^ '; -._ , ')_
( o_, )' __,) '-._) ..::MARLENKO gratulujemy Wam pierwszego ząbeczka !!!
DARUNIA Wam gratulujemy szóstego ząbeczka!! Ale sie Bartuś rozszalał :-) Przodownik - razem z Maciusiem:-D
MAMOT ale miałas fajny wieczór z przyjaciółką. I fajnie, że się tak trzymacie razem przez tyle lat!!!
ASIOWO Twój skarb powalił mnie na łopatki - smiech przez sen. Ale to musiał byc cudowny i rozbrajający widok hahaha..:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry