martyna222
udało się ! :)
Babo trzymam kciuki oby @ nie przylazła!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia w szukaniu!!! pozdrawiam!hejka ja tylko na chwile chcialam sie przywitac!!!pozno na to wpadlam co?
pozno dzis wstalam,potem bylam troszke zabiegana(szukam pracy)no i wlasnie mam czas dla siebie.
a czego konkretnie szukasz? masz coś na oku? bo w Polsce teraz martwy okres na prace.. a tam jak jest? mój M. szuka nowej pracy bo tu gdzie pracuję (państwówka) zaczynają kompinować!?dzieki,dzieki martynko,poki co lipa przez dwa tyg cisza..!!stoje w miejscu!
a czego konkretnie szukasz? masz coś na oku? bo w Polsce teraz martwy okres na prace.. a tam jak jest? mój M. szuka nowej pracy bo tu gdzie pracuję (państwówka) zaczynają kompinować!?
:-)Romciu spokojnie cierpliwosci moja droga wiesz jak to jest ja szukalam pracy 3 miesiace i cisza kompletna zalamka a jak juz znalazlam to sobie wyobraz ze w ten sam dzien gdy podpisalam umowe odezwano mi sie z 4 innych firm tylko u mnie wygralo kto 1 ten lepszy pracuje juz rok i jestem zadowolona z wyboru takze kochana trzymam kciuki i napewno ktos wkoncu soie odezwie i posypia sie oferty pracy![]()