reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
romka..dam znac jutro:-)
moje zabeczki zmeczona jestem...jutro do pracki!!!
Buziaki gorace i cieplej nocki z mezusiami:-)DUZO FASOLECZEK:-)

hej dziewczyny, wy idziecie a ja dopiero przyszlam .....

Marzenixx o rany boskie :szok::szok::szok::szok::no::no::no::no:to straszne że w XXI wieku takie rzceczy się dzieją, ja bym chyba umarła...
Marzenixx nie rób jeszcze testu... bądź twarda i wytrzymaj do planowej @, a to jeszcze 6 dni, przynajmiej tyle pokazuje Twój suwaczek.

no niestety kupilam dzis test:wściekła/y: ale postaram sie jak ajdluzej wytrzymac:tak:

Ja mam jeden test i jak nie będzie @ to zatestuję w niedzielę.
Czuje się dobrze, zero objawów ciążowych :-:)-:)-:)-:)-(
???

ja niewytrzymam do niedzieli pewnie:zawstydzona/y: ja tez zero objawow tylko cycuchy wciąż bolą....

Az sie skora mi na rekach zjerzyla masakra wspolczuje jej i marzennix mam nadzieje ze @ nie przyjdzie a pozycz tej swojej kolezance szczesliwegorozwiazania i powiedz ze trzymam za nia kciuki mam nadzieje ze sie tym razem uda:tak:
ok, przekaze, teraz musi sie udac....

pysia a ile ty się starasz? jak mu powiedziałas? Ja chodzilam długi czas do innego lekarza(uwazam ze tez byl dobry) az Taka znajoma pani hematolog poleciła mi własnie niego a zresztą nie tylko ona.I chodzę do niego.Mi na pierwszej wizycie wypisał tyle badan ze szok:szok: i w tym chłopa! słuchaj-moze dlatego nie zlecił badan dla ciebie, bo nie ma takiej potrzeby-zakrotkie starania.I teraz macie probowac, a jak nic nie wyjdzie przez ok.1 rok to dopiero badania pod kątem przyczynowosci:tak:
Ile się starasz?

ja kochana odrazu ginowi powiedzialam ze nie mam zamiaru czekac roku, jak sie teraz nie uda to chce wszystkie badania i juz:tak:
Marzenixx krótki ale treściwy artykulik, mi lekarz mówił zeby jednak przed owu wstrzymać sie 2 dni od przytulanek, ale co do sądy to zgadzam sie z jej wynikami.;-)
.
no ale jak widzisz reguly niema :tak: moje prawie wszystkie kolezanki zaszly podczas gdy sie przytulaly prawie codziennie!!i kaxda mi tak radzi:tak::-)
Ciekawe kiedy powstanie nowy wontek pazdziernik 2009:confused::-D

ech...dziewczynki ja też myslalam o wąteczku pażdziernikowym:-)

Kto testuje pierwszy ?? Kto założy, są jakieś chętne?;-);-);-)
ja podnosze łapki niesmialo:zawstydzona/y: testuje 2-go ale pewnie zrobie wczesniej:tak::zawstydzona/y::sorry2:

Kto testuje pierwszy ?? Kto założy, są jakieś chętne?;-);-);-)

Ja testuje 1 lutego razem z bobo:tak:[/quote]

dziewczynki ja baaardzo chętnie heheh:-D ale mam nadzieje ze sie tam spotkamy wszystkie teraz testujące:-D:-D:-D
oj dziewczynki ale mialam dzien:-)dostalam prace w dwie godziny:-)Jutro zaczynam,50% w duzym centrum treningu,silownie,areobic,pilates,plywalnia..az mi galy wyszly no i bede miala za darmo,a ja bede pracowac przy opiece nad dziecmi,matki ida cwiczyc i oddaja dzieci na godzine,bez jedzenia,bez picia,nie trzeba pieluch zmieniac,czysta praca i przyjemna:-)Od 8.30-12.30,hura ale sie ciesze bo kocham dzieci:-)Bede sie opiekowac,bawic,rysowac,oj ale by bylo jak bym teraz byla w ciazy?
sisi---no testujemy 1:-)
oj kochana to gratulacje!! i jakie bonusy do tego:-D:tak:

oj dziewczynki ale mialam dzien:-)dostalam prace w dwie godziny:-)
Super, ratuluję :-)

Pytanie do staraczek z 2008!!!
dziewczyny pamiętacie taką dziewczynę ktora się starała w 2008? agunia_727 ona miala problemy ze zdrówkiem z nerkami, co z nią ? gdzie ona zgineła? ostatnio byla aktywna w sierpniu.Czy ktoras cos wie? i czy wogole pamięta?!
Coś mi się kojarzy, tyle osób się przwinęło;-)

hej dziewczyny, wy idziecie a ja dopiero przyszlam .....
no niestety kupilam dzis test:wściekła/y: ale postaram sie jak ajdluzej wytrzymac:tak:
ja niewytrzymam do niedzieli pewnie:zawstydzona/y: ja tez zero objawow tylko cycuchy wciąż bolą....
Ja mam ale nie mogę znaleźć mojego testu nawet pytałam M czy go nie schował:dry:
U Ciebie chociaż piersi a u mnie wielkieeeee zeeero:baffled:

Muszę się przyznać, że internet przewertowałam kiedy można zrobić najwcześniej test po owulacji - i wszędzie, że dopiero 14 dni po będzie wiarygodny.
A ja głupia się już stresuje jutrzejszym badaniem, że zaczął mnie brzuch boleć.

Ostatnia edycja:
Ja mam ale nie mogę znaleźć mojego testu nawet pytałam M czy go nie schował:dry:
U Ciebie chociaż piersi a u mnie wielkieeeee zeeero:baffled:

Muszę się przyznać, że internet przewertowałam kiedy można zrobić najwcześniej test po owulacji - i wszędzie, że dopiero 14 dni po będzie wiarygodny.
A ja głupia się już stresuje jutrzejszym badaniem, że zaczął mnie brzuch boleć.
no cycki mnie bola i bolą, jak dotykam to bolą... nie zeby straszliwie, ale bolą.... a co ty masz za badanie jutro??

A my z M na dobrej drodze:happy:
Zapominam o mierzeniu temperatury o śluzie i o wszystkim, jak będziemy się przytulać to przypadkiem.... Na razie M dopadło zmęczenie a ja dużo śpię na początku brania leków na alergię, ale później..........
Będzie to już całkowity luz.
W końcu się zapomina, ze to ma dać efekt.

Zaglądam tu tylko z sentymentu no i staram sie wpisywać nowe dziewczyny na listę.

Miłego wieczoru i upojnej nocki:-D

Robię ten progesteron. Ale bym chyba wolała w niewiedzy czekać na @...
Ale zrobię to badanie, żeby zobaczyć czy była owulacja.
przeciez mowilas ze pecherzyk pękł to chyba owulacja byla?? a czemu w niewiedzy?? przed czym? troszke nie rozumiem:zawstydzona/y:
A my z M na dobrej drodze:happy:
Zapominam o mierzeniu temperatury o śluzie i o wszystkim, jak będziemy się przytulać to przypadkiem.... Na razie M dopadło zmęczenie a ja dużo śpię na początku brania leków na alergię, ale później..........
Będzie to już całkowity luz.
W końcu się zapomina, ze to ma dać efekt.

Zaglądam tu tylko z sentymentu no i staram sie wpisywać nowe dziewczyny na listę.

Miłego wieczoru i upojnej nocki:-D
napewno kochana sie uda, masz racje najlepiej jest wrzucic na luz.... i duper ze sie zawzielas, trzymam kciuki:tak:;-):-)
Moj Mąż mowi ze mam jakie stroszki wieksze piersi, ale to napewno przed @....:sorry2:

reklama
oj dziewczynki ale mialam dzien:-)dostalam prace w dwie godziny:-)Jutro zaczynam,50% w duzym centrum treningu,silownie,areobic,pilates,plywalnia..az mi galy wyszly no i bede miala za darmo,a ja bede pracowac przy opiece nad dziecmi,matki ida cwiczyc i oddaja dzieci na godzine,bez jedzenia,bez picia,nie trzeba pieluch zmieniac,czysta praca i przyjemna:-)Od 8.30-12.30,hura ale sie ciesze bo kocham dzieci:-)Bede sie opiekowac,bawic,rysowac,oj ale by bylo jak bym teraz byla w ciazy?
sisi---no testujemy 1:-)

babo gartulacje! napatrzyasz się na dzieci i w końcu sama bedziesz mamą..o ile już nie nosisz łobuziaka pod serduszkiem..

dziewczyny..powtórze się - w związku z tymi plotami z moja sąsiadką - połozną.. uda nam się!!!! wszystkim! tylko podstawowa zasada to spokój! nic na siłę..przytulanki raz na 2 a najlepiej 3 dni..w miare ochoty oczywiscie! nogi do góry!! najlepiej poleżec z godzinkę...i będzie dobrze...!!!! buziaki
ja śmigam słoneczka moje spiulać..pappa

Ostatnia edycja:
Do góry