U
użytkownik 489
Gość
Hej dziewczyny w ten zimowy dzień. Wczoraj mnie tu nie było i widzę, że mam spore braki muszę najpierw poczytać i dowiedzieć się co tam u Was słychać;-)
U mnie nic nowego wczoraj miałam trochę bieganiny po urzędach i to jeszcze skarbówce, a z nimi to nie jest już zabawa. Rozliczenie z pitów zrobione i oddane. A w wczoraj po wpływem Bablyss i z ciekawości zrobiłam test i wyszła mi jedna kreska bardzo ciemna a druga bardzo blada, dopiero pod światło było ją ciutkę widać. Ale postanowiłam poczekać do 5. 02 wtedy jeszcze raz przetestuję. Na nic się nie nastawiam bo wiadomo jak to jest a tydzień czekania mnie nie zbawi ale adrenalinka rośnie
ale tak szczerze mówiąc myślę, że to nie było to. Z tego co czytam to u Was pewne zmiany :-)
to trzymam kciuki za testowanie
Dziewczyny to miłego reszty dnia i do wieczorka buziaki :-*
U mnie nic nowego wczoraj miałam trochę bieganiny po urzędach i to jeszcze skarbówce, a z nimi to nie jest już zabawa. Rozliczenie z pitów zrobione i oddane. A w wczoraj po wpływem Bablyss i z ciekawości zrobiłam test i wyszła mi jedna kreska bardzo ciemna a druga bardzo blada, dopiero pod światło było ją ciutkę widać. Ale postanowiłam poczekać do 5. 02 wtedy jeszcze raz przetestuję. Na nic się nie nastawiam bo wiadomo jak to jest a tydzień czekania mnie nie zbawi ale adrenalinka rośnie
ale tak szczerze mówiąc myślę, że to nie było to. Z tego co czytam to u Was pewne zmiany :-)To fajnie mieć taką przyjemną pracę z dzieciaczkami :-) gratuluję i życzę powodzenia na sam start. A jeszcze te dodatki basen, areobic no kochana będziesz bardzo wysportowaną mamusiąoj dziewczynki ale mialam dzien:-)dostalam prace w dwie godziny:-)Jutro zaczynam,50% w duzym centrum treningu,silownie,areobic,pilates,plywalnia..az mi galy wyszly no i bede miala za darmo,a ja bede pracowac przy opiece nad dziecmi,matki ida cwiczyc i oddaja dzieci na godzine,bez jedzenia,bez picia,nie trzeba pieluch zmieniac,czysta praca i przyjemna:-)Od 8.30-12.30,hura ale sie ciesze bo kocham dzieci:-)Bede sie opiekowac,bawic,rysowac,oj ale by bylo jak bym teraz byla w ciazy?
sisi---no testujemy 1:-)
to trzymam kciuki za testowanieDziewczyny to miłego reszty dnia i do wieczorka buziaki :-*

nawet nie wiecie jak bym chciala żeby mi sie udało..w obecnej pracy jestem w dwuosobowej komórce z furiatką-wariatką..masakra..z powodu nerwów się rozchorowałam..więc zmiana pracy byłaby idealna..wrecz wskazana..ale by było cudnie..to trzymajcie za mnie kciuki please...
...i trochę się tym bólem martwię, bo czytałam że to może być oznaka torbieli..ale poczekam grzecznie i zobaczę..co sie będzie działo..

3 tydzien