U
użytkownik 489
Gość
Hej dziewczyny w ten zimowy dzień. Wczoraj mnie tu nie było i widzę, że mam spore braki muszę najpierw poczytać i dowiedzieć się co tam u Was słychać;-)
U mnie nic nowego wczoraj miałam trochę bieganiny po urzędach i to jeszcze skarbówce, a z nimi to nie jest już zabawa. Rozliczenie z pitów zrobione i oddane. A w wczoraj po wpływem Bablyss i z ciekawości zrobiłam test i wyszła mi jedna kreska bardzo ciemna a druga bardzo blada, dopiero pod światło było ją ciutkę widać. Ale postanowiłam poczekać do 5. 02 wtedy jeszcze raz przetestuję. Na nic się nie nastawiam bo wiadomo jak to jest a tydzień czekania mnie nie zbawi ale adrenalinka rośnie
ale tak szczerze mówiąc myślę, że to nie było to. Z tego co czytam to u Was pewne zmiany :-)
to trzymam kciuki za testowanie
Dziewczyny to miłego reszty dnia i do wieczorka buziaki :-*
U mnie nic nowego wczoraj miałam trochę bieganiny po urzędach i to jeszcze skarbówce, a z nimi to nie jest już zabawa. Rozliczenie z pitów zrobione i oddane. A w wczoraj po wpływem Bablyss i z ciekawości zrobiłam test i wyszła mi jedna kreska bardzo ciemna a druga bardzo blada, dopiero pod światło było ją ciutkę widać. Ale postanowiłam poczekać do 5. 02 wtedy jeszcze raz przetestuję. Na nic się nie nastawiam bo wiadomo jak to jest a tydzień czekania mnie nie zbawi ale adrenalinka rośnie

To fajnie mieć taką przyjemną pracę z dzieciaczkami :-) gratuluję i życzę powodzenia na sam start. A jeszcze te dodatki basen, areobic no kochana będziesz bardzo wysportowaną mamusiąoj dziewczynki ale mialam dzien:-)dostalam prace w dwie godziny:-)Jutro zaczynam,50% w duzym centrum treningu,silownie,areobic,pilates,plywalnia..az mi galy wyszly no i bede miala za darmo,a ja bede pracowac przy opiece nad dziecmi,matki ida cwiczyc i oddaja dzieci na godzine,bez jedzenia,bez picia,nie trzeba pieluch zmieniac,czysta praca i przyjemna:-)Od 8.30-12.30,hura ale sie ciesze bo kocham dzieci:-)Bede sie opiekowac,bawic,rysowac,oj ale by bylo jak bym teraz byla w ciazy?
sisi---no testujemy 1:-)

Dziewczyny to miłego reszty dnia i do wieczorka buziaki :-*