Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nea - wszelkiej pomyślności:-) magdzik_w powodzenia w pracy
najwyżej Julka będzie sprawdzać testy;-) Sylcia zdrowka
a my dziś siedzimy w domku
wyszłam na 10 min na spacerek i zawracałam szybciutko bo jakiś niemiły wiatr wiał i mi samej po podwiązkach ciągło, a tak się boję przeziębienia jak diabeł święconej
niech się ta pogoda określi
no a w sobotę przyjeżdżają dziadki:-) i Tymuś udaje się w odwiedziny do koleżanki;-) i cioci, z którą mamusia leżała na porodówce
ale się cieszę na nasze spotkanie po 6 miesiącach
Nea - wszystkiego naj, naj :-) Najlepsze życzenia również dla Szymusia z okazji pół roczku :-)
Mnie rozłożyło dzisiaj przeziębienie na maksawczoraj po południu dostałam katar, a dzisiaj ledwo żyję żalić się dzisiaj nie będę bo brak sił. od rana leżę w łóżeczku bo cały czas mi zimno , mała cały czas chce się bawić, a mama nie ma na to siły... Jak ktoś ma dobry sposób na szybkie pozbycie się kataru i przeziębienia domywymi sposobami, to będę wdzięczna za informację. Z racji karmienia piersią wszelkie medykamenty odpadają....:-(
magdzik, dasz radę! na początku na pewno będzie ciężko, znam to z autopsji, ale teraz jakoś idzie, choć zdarza się, że tłukąc tekst podśpiewuję małej piosenki dziecięce, albo w newralgicznych chwilach przed deadlinem Młodą niańczy TV Style
Ja się dziś po miesiącu kiblowania z małą wybrałam na wyprzedaże, ale już dość przebrane - w smyku owszem jeszcze sporo ciuszków, ale wszystko różowe, a ja mam już dość różów. Za to w 5-10-15 są fajne bluzeczki po 8 zł i pluszowe pajacyki po 16A w H&M przeceny niet:-( miałam nadzieję, że kiedyś w końcu przecenią te jednokolorowe bodziaki i bluzeczki, które mi się tak podobają, no ale niestety...
My byłyśmy na spacerku z 30 min, chmury jakieś przyszły ciemne i wieje wiec zawróciłyśmy. załatwiłam tylko sprawy spożywcze i apteke i do domciu. Teraz młoda tłucze sie po łózeczku szukając miejsca do spania:-)
a ja robie herbatkę w wcinam jeżyki....i zaraz legnę na kanapie bo jakaś ledwo żywa jestem chociaż prawie nic nie robiłam dziś
Nea zdrówka, pociechy z maleństwa, wspaniałego wesela, a przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Magdzik z jedenej strony współczuję Tobie, ale z drugiej to nie raz zastanawiam się (tak samo zresztą jak Mondzi) czy dobrze zrobiłam idąc na wychowawczy?? Bo w końcu chowam w kieszeń swoje ambicje....aczkolwiek wszystkie nieprzespane noce rewanżuje mi ten jeden uśmiech mojej perełki:-)
Magdzik ja też kiedyś wykładałam i uwierz mi wiem, że to ciężki kawałek chleba
A ja mam od wczoraj utrudniony dostęp do intenetu, bo mam od wczoraj mamę i z jednej strony jest super, bo nie może się nacieszyć wnusią, dogadza wnusiowi i mężowi kulinarnie ale z drugiej strony jest odzwierciedleniem teściowej z najnowszej reklamy ikei (nome omen rewelacyjna!!) na zasadzie" coś ta palma ma sucho, no ale twój tron i ty tu rządzisz
Witajcie kochane,
Strasznie dawno mnie nie było ale odkąd pracuję mamy taki zawrót głowy że padam na twarz. Nawet nie mam siły zasiąść do kompa wieczorem
Bardzo się za Wami wszystkimi stęskniłam. Może wkońcu dam radę się jakoś zorganizować i wrócić na łono BB .
Postaram się choć w części nadrobić zaległości w czytaniu bo zupełnie nie mam pojęcia co u Was :-( i
POZDRAWIAM WAS I WSZYSTKIE LIPCOWE MALUCHY SERDECZnIE
Tosika....już sobie ciebie wyobraziłam i Twoją mamę z tym tronem...dobre a reklama jest niezła
jejku idę znowu do łóżka bo nijak nie idzie wysiedziec przy kompie ale mi za wami tęskno
Oj, tyle mnie ominęło Post WIELKIE OGROMNIASTE GRATULACJE z okazji Fasoleczki w brzuszku ! Cudowna wiadomość Ikusi zawsze uśmiechnietej, życzymy z Natusią szybkiego powrotu do domciu i zdróweczka. Dacie radę dziewczynki. Przesyłamy moc buziaczków. Trzymajcie się dzielnie!
Natalka bardzo,bardzo dziękuje za pamięć i życzenia z okazji 6-go miesiąca:-)
My wlasnie wrocilismy z godzinnego spacerku Misio pospal ja troszke zmarzlam ale spacerowalam z siejka wiec bylo ok:-) Beaa to ja wracam jak w Uk juz cieplusio Mamabartka witej z powrotem