reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Ankzoc-ale corcia aparatka :-Dbuziaka zakrywa ale co innego pokazuje :-pjak moj synus.Lubia pokazywac cosik :-p:-pciekawe co z nich wyrosnie:-pPiekne foteczki

to zupelnie na odwrot jak moje male:)) twarzyczke pokazalo calkiem wyraznie( niestety nie mam zdiecia,a z filmiku nie umiem zrobic) a sekrecik dalej chowa...
niewiem jakie ciuszki powinnam kupowac:)))

ja z dzis 23 tydz i male w 22 tyg

Załączniki

• SDC11511.jpg
    SDC11511.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 55
  • SDC11515.jpg
    SDC11515.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 62
  • SDC11514.jpg
    SDC11514.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 59
  • SDC11518.JPG
    SDC11518.JPG
    55,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Hej Dziewczynki, dodaję dziś swój brzuszek z małą Hanią w środku ;-) (no chyba że to jednak facet ;-):-D) 23 tydzień
DSC03116m.jpgDSC03118m.jpg

Mama Bartusia, super fotki - Malucha widać bardzo ładnie no a Twój brzuszek też pięknie rośnie! Pozdrawiam ciepło!

Ostatnia edycja:
ankzoc dzieki:))) poprosimy Twoj:))

katarzynak jestesmy prawie w tym samym dniu , ja mam termin na 30 maja, a jakie brzusie inne:))) to moze u mnie kolejny synus??? kurcze tak bym juz chciala to wiedziec...obawiam sie ze musze poczekac jeszcze jakies 4 miesiace:))
chyba ze Kokoszka, Ty umiesz "czytac " z brzuszkow:)) poprosze!!!:))

oo wkoncu was znalazlam gdzie to sie wstawia zdjatka hehehe mojego kubusia mozna zobaczyc ponizej wtedy bylismy w 22tyg i 3 dniu a brzuszek tez jakos postaram sie wkleic :-) wiecej zdjec malesntwa w galerii tak samo z zdjeciem brzuszka :) a powiedzcie mi jak wstaic zdjecia normalnie do pisanej wiadomosci?

Ostatnia edycja:
tikanis- jak piszesz wiadomosć, to ponizej masz, zarządzaj załącznkami, klikasz póxniej robisz przeglądaj wybierasz fotkę ktora masz u siebie na kompie i klikasz wyślij na dole masz zamknij okno i to koniec! mam nadzieję ze pomogłam

reklama
Do góry