Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, powiedziałabym, że taki obraz „hamburgera” to dziewczynka. U nas były podobne 3 kreseczki.Hej wiem że jest tutaj sporo doświadczonych mam, czy któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć czy na tych zdjęciach USG faktycznie widać dziewczynkę ?
Tak, powiedziałabym, że taki obraz „hamburgera” to dziewczynka. U nas były podobne 3 kreseczki.
Chyba dziewczynkaHej wiem że jest tutaj sporo doświadczonych mam, czy któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć czy na tych zdjęciach USG faktycznie widać dziewczynkę ?
No ja mam potwierdzone już na pewno że dziewczynka, wczorajsze prenatalne potwierdziłyChyba dziewczynka
U mnie namieszali, najpierw chłopiec, teraz, że być może jednak dziewczynka. Ciężko jest się przygotować jakkolwiek. Wstawiam zdjęcie od spodu maleństwa. Możecie obstawiać, może ktoś miał podobną sytuację i ma też takie doświadczenie? Chciałabym wiedzieć kim jest mój skarb bo nie wiem jak do niego się odzywać![]()
Mogę zapytać ile waży maleństwo ? Bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie różnica 3 dniChyba dziewczynka
U mnie namieszali, najpierw chłopiec, teraz, że być może jednak dziewczynka. Ciężko jest się przygotować jakkolwiek. Wstawiam zdjęcie od spodu maleństwa. Możecie obstawiać, może ktoś miał podobną sytuację i ma też takie doświadczenie? Chciałabym wiedzieć kim jest mój skarb bo nie wiem jak do niego się odzywać![]()
W dniu badania był to jednak 21 tydz. I 4 dzień. Dzieciątko waży 430 gMogę zapytać ile waży maleństwo ? Bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie różnica 3 dni![]()
Nie, bo w 13+4 nie są jeszcze wykształcone narządy płciowe.Cześć, jest tu ktoś nadal? Czy też sądzicie że tu widać na pewno już chłopca? 13 tyg + 4. Zobacz załącznik 1725167
Przy dobrym ułożeniu dziecka ocena płci na tym etapie jest możliwa. U mnie w 12+0 na badaniach prenatalnych lekarka pokazywała penisa i na moje pytanie czy to pewne, zaśmiała się, że na 99% już nie odpadnie. Na każdym kolejnym usg lekarze mówili, że nie ma co do tego żadnych wątpliwości.Nie, bo w 13+4 nie są jeszcze wykształcone narządy płciowe.