Eve84 nawet nie wiesz jak potrzebowałam takie rzeczy usłyszeć od kogoś - BARDZO CI DZIĘKUJĘ !!
Owu chyba mialam 11.01 - 19 stycznia byłam na wizycie u ginka i po zrobieniu usg powiedział że jakiś tydzień temu miałam owu, a test owulacyjny pozytywny wyszedł mi w sobotę 10.01.
Co do usg to nawet jeśli będzie tylko ciałko żółte to dla mnie już będzie sukces - ostatnio nie było nic...
Owu chyba mialam 11.01 - 19 stycznia byłam na wizycie u ginka i po zrobieniu usg powiedział że jakiś tydzień temu miałam owu, a test owulacyjny pozytywny wyszedł mi w sobotę 10.01.
Co do usg to nawet jeśli będzie tylko ciałko żółte to dla mnie już będzie sukces - ostatnio nie było nic...
a wieczorem jak pojechaliśmy na obiad do mojej Mamy, to myslalam, ze zasne na siedzaco! Mama ciągle mówiła, że źle wyglądam, że jestem blada, że chuda... a ja przeciez tyję od luteiny i to clo pewnie też się teraz dolozy... juz mam niezle pogłady tłuszczyku na brzuchu... Czuję się dziwnie, jakbym miała non stop pełny pęcherz (ale nie mam ;-)), brzuch na dole napięty, trochę pobolewa (kłuje lekko), jakoś dziwnie mnie ćmi, nie podoba mi się to

a poza tym wyszly ci z tego co pamietam dwie grube krechy a nie jedna blada!? prawda wiec juz musi byc w pozasiu!