Kroptusia - ja też chciałam żeby różnica między dziećmi była 2-3 lata, ale wyszło jak wyszło - trudno.
Zapisałam się nieśmiało na październik, ale dopiero jutro potwierdzę swoją "przynależność"
A Twój suwaczek wygląda cudnie
Niunia27 - ważne że już po bólu z tym urzędem, a za badania będę trzymała kciuki ;-)
Kaprycha - może pójdź do innego lekarza i nie przyznawaj się że wiesz o co chodzi. Bardzo Ci współczuję takiego potraktowania i mocno przytulam.
Zapisałam się nieśmiało na październik, ale dopiero jutro potwierdzę swoją "przynależność"

A Twój suwaczek wygląda cudnie

Niunia27 - ważne że już po bólu z tym urzędem, a za badania będę trzymała kciuki ;-)
Kaprycha - może pójdź do innego lekarza i nie przyznawaj się że wiesz o co chodzi. Bardzo Ci współczuję takiego potraktowania i mocno przytulam.
towja prolaktyna kwalifikuje sie do leczenia wiec pewnie lekarz da ci leki na jej obnirzenie sądze ze nie bedzie to trodne z takim wynikiem! ;-) slyszlam juz o naprawde niesamowicie przekroczonych prolaktynach!
a po drugie taki jednorazowy pomiar moze tez byc niadekwatny do rzeczywistosci! bo prolaktyne trzeba wykonywac co najmniej 3 godz po posilku i po chwilowym odpoczynku! itp.;-) z tego co pamietam chyba miedzy 8 a 12 rano bo najwieksze stezenie jest w nocy gdy w trakcie snu wzrasta! a poza tym prolaktyne powinno sie badac w I fazie cyklu a nie przed @ wiec ten wynik moze tez byc falszywy bo prolaktyna podnosi sie w ciazy!!!!
matko co za ludzie!!!!!!!!!!! co z czasy!!!!!!!!!!jeden drugiego by w łyżce wody utopil!!!!!!!!!!!