reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Geperty :szok::szok::szok: jaka kopara. Zdolniacha z Ciebie. :tak: A Nikus slicznosci w tej pizamce. :tak:

Mati moze nastepca Matejki zostanie. :tak: Na piewszym zdjeciu taki przejety. :tak:

reklama
wybaczcie ze bede pisac krotko, ale padam a jeszcze chcialam wstawic kilka naszych zdjec
Nikus Martusiowy super chlopak i super masz Marta mieszkanko. fajnie, ze nie odwolalas tej imprezki, synek mial radoche super
Nikus Geperty pr\ystojniaczek fajowy, a ty kobieto masz talent, taki tort i wogole nie widac zeby z nim mialo byc cos nie tak, a moze nie to zdjecie wstawilas:-D
Antos piaskolinowy bomba
A Mati umorusany farbkami boski, tez chyba takie farbki kupie

no to wklejam kilka zdjec, ale urodzinowych bedzie malo

Super, cumel i fotelik bujany czyli powrot do przeszłosci

moje ulubione zajecie u babci

podczas dmuchania swieczek , nie patrzcie na mnie bo wyglądam fatalnie:crazy:

torcik

Lepimy z babcia pierogi, babcia nie była zbyt zachwycona:-p:-D

aaga no wlasnie mialam napisac ze na chora nie wygladasz:-D:-p
super fotki, Julcia ze smokiem i fotelikiem boska:-D
no i jaki ma swietny ten fartuszek - slodko robi pierozki!!

O boziu:szok:... już się boję... po co ja te farby kupowałam:rofl2::-D
Antosiowa ... dasz radę :rofl2: twarda z Ciebie sztuka :-D:-D:tak:

Martuś ... no już mam ferie :zawstydzona/y: i Fogia ma rację :tak:... zostało mi jeszcze tydzień laby ;-)

Aaga ... Julcia jako bejbe ... słodzinka :-) i ty super wyglądasz :tak:... a fotka w fartuszku boska ... ślicznie Julka się prezentuje jako mała gosposia :-):tak:

To troszkę naszych urodzinowych zdjęć ;-) od razu napiszę, że zazdroszcze Wam strasznie tych Kinderparty :tak:, bo Mati miał tylko dorosłą imprezkę w tym roku :dry:, gdyż u nas w rodzinie żadnych małych dzieci już nie ma :baffled:.

Tort od teściowej ;-)

Tak się wstydziłem jak wszyscy bili mi brawo po pierwszym zdmuchnięciu świeczek :sorry2:

... potem się rozkręciłem, bo stwierdziłem, że dmuchanie to fajna i ....

... bardzo fascynująca zabawa ;-)

... postanowiłem więc zrobić to też na stojąco :-D

... i z ukrycia :-D

... hm ... to ile już razy dmuchałem te świeczki :confused::rofl2:

... i mały Mati-mix
w kąpieli

za mną "prawie" graffiti na ścianie ... które w międzyczasie dopracowałem :-D

taki jestem zbój ...

... i jak wszystkie styczniaki uwielbiam prace kuchenne :-D

Ostatnia edycja:
Joluś spisałaś się na medal:-)
cudne fotki,sesja ze świeczkami a zwłaszcza jak się zastanawia ile już zdmuchnął, już nie będe po raz setny pisać że Matuś jest prześliczny:-p, przesłodki a ty wyglądasz cudnie jak zawsze!
Tort - normalnie rewelacja-Niko by się dał za niego pokroić:-D
jakby moja teściówka taki (kupiła)zrobiła byłabym w stanie ją polubić:-)
no właśnie to jest kupny??no bo ja zrobić takie cudo w takim kształcie:szok:

a Mati w kąpieli normalnie słodziak, szkoda tylko że ma wyrodną mame która tak rzadko nam wrzuca swojego blondwłosego aniołka:-p;-)

Julcia jaka słodka dzidzia:-D i cudna gosposia:tak::-)

Mati
przeeeecudniasty:tak::-):-). Nie potrafię sobie wyobrazić, że on może być czasem niegrzeczny, wygląda jak aniołek i jeszcze te słodkie minki...ach:sorry2::-)

Julcia jaka słodka dzidzia:-D i cudna gosposia:tak::-)

Mati
przeeeecudniasty:tak::-):-). Nie potrafię sobie wyobrazić, że on może być czasem niegrzeczny, wygląda jak aniołek i jeszcze te słodkie minki...ach:sorry2::-)

Popieram popieram :tak:
No i Julcia ma ten wałek , którym się moje panny tłukły :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
miałam odpisać każdej, ale chyba z moją głową coś nie tak, bo zapomniałam, jeszcze klienci mi nie pomagają.....

Zatem szybciutko...

Aaga Tika super fotki, Tika stanęłaś na wysokości zadania, z ilością zdjęć.
Wasze bąble cudne, a torty smakowicie pięknie wyglądają.

Do góry