reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia no to kuruj sie kobieto bo chłopaków pozarażasz!!!!!:tak:
Eowyn i ja witam i o więcej szczegółów pytam :) daj sie nam troszke lepiej poznac i przedstaw nam swoja córcie :)
Kaska a bierzesz jakis preparat witaminowy ??? na poczatku lekarze zapisują tylko kwas foliowy ale po trzecim miesiącu to juz powinnas brac te witaminki , a Prenatal Classic jest dość w przystepnej cenie, za 100 tabl koło 30 zl sie płaci i widzę ze nie tylko mi pomagał w nudnosciach czyli to nie zbieg okolicznosci, dbaj o siebie i o ..... kruszynke ;)
Margarita dzien bez neta!!!!! koszmar :-D paskudne uzależnienie ;)
Aniu brawa dla chłopców, oby tak dalej!!!!! i nos głowę wysoko , bardzo wysoko bo sa powody do dumy!!!
Krpopecko oby urodzinki były udane i choroba nie zepsuła tego wspaniałego dnia! zdrówka dla hcłopców i dla Ciebie oczywiscie :)
Przyszli rodzice długi doległy termin, szkoda bo bedziecie sie zamartwiac, no koments :wściekła/y:
pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki i ich pociech!!!!!!!!
a gabi każdego dnia coraz więcej i na dłuzej staje na nóżkach, puszcza sie tez jedna reka i próbuje przejsc pare kroczków trzymając sie , widać ze kosztuje ja to duzo wysiłku, nóżki jej drżą ale się stara, jutro mamy pierwszą rehabilitację , mam nadzieję że nam tam pomoga i dzięki cwiczeniom b ędzie jej łatwiej, jednak przez wiele miesięcy mięsnie nie pracowały tak jak powinny

reklama
dzięki dziewczyny za miłe przywitanie:):):)
no wiec jestesmy ze slaska ze wskazaniem na dolnyslask-planujemy przeprowadzke
julcia to nasze pierwsze dzieciatko my z mezem-tomkiem jestesmy 2 i pół roku po slubie
to tak calkiem ogólnie
a to my z julcia na zimowym spacerze

to taki mały przekrój 1 roku zycie naszej Kropeczki:)

no i własciwie zdecydowałam się na to, ze zrobie strone dla rodziców z dziecmi-gdzie mozna be obaw pojsc z maluchem i o tym ta strona na dole-dopiero poczatki ale wlasnie dlatego się tu zapisałam bo jezeli mozecie to bardzo Was prosze o podanie jakichs cikawych sprawdzonych miejsc gdzie byłyscie z Waszmi maluszkami
jak bedzieie mialy ochote wejdzicie na strone-zobaczcie co i jak a jak macie jakies Wasze ulubione miejsce to piszcie, komentujcie i podajcie mi linka:):):)
tak poza tym to teraz chorujemy z julki choroba przeszla na nie ale coz, za kilka dni urodziny i trzeba je dopiac na ostatni guzik:)
no dobrze na poczatek tyle:):):)
wszystkim lutowym malenstwom wszystkiego naj:):):)

Cześć dziewczyny, uff... już jest troche lepiej.
Ponieważ nie było mnie trochę wszystkim dzieciaczkom które miały pierwsze urodzinki życzę spełnienia marzeń, uśmiechu, zdrowia i wielu lat beztroskiej zabawy:-).

Z Dominikiem bywałam w szpitalu na kroplówkach, malutki do wczoraj był chory i bardzo słaby, z pełnego energi dziecka ,w czasie choroby zrobił się słabiutki chłopczyk. W salonie na podłodze miał rozłożoną kołdre i poduszke i tam najczęściej przebywał, no i na rękach u mnie. Ciągle wymiotował i miał biegunke, do tego temperatura wieczorami, a co najlepsze wyniki krwi były już wówczas dobre. Pediatra w szpitalu w Katowicach na izbie chorych była cudowna, zajmowała się Dominkiem niesamowicie , ale powiem wam dziewczyny że niektórzy rodzice przesadząją, potrafią wieczorem przyjeżdżać z kilkuletnim dzieckiem do szpitala ponieważ ma ono zaczerwienione gardło i żadnych więcej objawów:szok:. A naprawde chore dzieciaczki muszą przez to dłużej czekać na zbadanie:wściekła/y:.
Od dziasiaj moje maleństwo ma znowu dużo energi ,nie wymiotuje i jest zdrowe. Piotrek od niedzieli jest w domu, zabraliśmy go ze szpitala na własne żądanie, to co z nim tam wyprawiali to jakiś szok:angry:, eksperymenty sobie urządzali. Teraz leczymy go prywatnie u wspaniałego neurologa który jak zobaczył wypis i lekarstwa które w niego łądowali złapał się za głowe. 30-sto kilogramowy 9 latek dostawał sterydy jak dla konia, do tego okazało się zupełnie niepotrzebnie:-(. Wożę go codziennie na zastrzyki witaminowe, akupunkture i rehabilitacje, robie mu kilka razy dziennie masaże, ćwiczymy przed lustrem ale narazie jest tylko poprawa z okiem (zaczeło się prawie całkowiecie zamykać), cóż troche to potrwa.
Aha moja siostra i mąż rónież mieli w pewnym momencie grype żołądkową i wóczas mało się nie załamałam, wszystko było na mojej głowie, ale dałam rade.
Dziękuję Wam za wsparcie, jesteście kochane i jestem przeszczęśliwa że Was mam, moge się wygadać i wiem że otrzymam tu potrzebne mi wsparcie. DZIĘKUJĘ!!!
anna_ajra- przyjmij szczere kondolencje, to boli gdy tracimy bliską nam osobę.
eowyn- witaj
przyszlirodzice- troche długo trzeba czekać na to badanie:baffled:
Margaritta, Gosia- dziękuję za pamięć kochane.
Dziewczyny przepraszam ,ale jeszcze wszystkiego nie czytałam , a musze przyznać że dużo naklikałyście, jak dczytam to poodpisuję

witam na szybko i wszystkie pozdrawiam serdecznie!!!!:-)
Dziciaki się podleczyły to ja padłam i muszę leżeć:wściekła/y:Na dodatek mężowi urlop już się skończył i sama się męczę.Dobrze ,że jeszcze mama przychodzi i trochę mnie odciąży:tak:
ania31-czekam na fotkę Bartusia w nowej fryzurce:-)
kluska -witaj po przerwie i zdrówka dla synków:-)
ulenka -jeszcze moment i Gabi też będzie biegać:tak:
eowyn -witam:-)

Cześć dziewczyny!
Ale mam zaległości...:rolleyes2: uff... (#958)
U nas dzieje się ostatnio bardzo dużo, szkoda tylko, że nie pozytywnie:dry:... Jak się wali, to z każdej strony:hmm:... czyż nie?

Ale nie chcę pisać o trudnościach, jakie mnie ostatnio spotykają, więc kończę dołujący temat i pochwalę się przy okazji, że Michaś ma kolejnego ząbka (prawą dwójkę:-D - w końcu). Lada chwila wyjdzie też czwórka.:-)

Zabieram się zatem do lektury
:*

Ania31 brawa dla chłopaków!:-) chyba dla takich chwil własnie warto znosic trudy macierzyństwa, prawda?;-)
kluska uff całe szczescie ze sie odezwałas:tak: dobrze ze to co najgorsze masz juz za sobą:tak: jestem tego pewna;-) dzielna dziewczyna:happy::happy:
anna_ajra współczuje z powodu dziadka:baffled: u nas tez prababcia jest juz w ostatnim stadium choroby Alzheimera, nie wiadomo co to bedzie:no::baffled: pisz o trudnosciach w końcu od tego jestesmy:sorry2:
eowyn z Juleczką witam was serdecznie na forum:blink: sliczna blondyneczka:-p
ulenka cieszymy sie razem z toba z postępów Gabi:tak: na pewno szybko nadrobi zaległosci i nim sie spostrzezesz bedziesz za nia ganiac:-p
patrysia tipsy to świetny pomysł:happy: i jesli ktos jest dobry to mozna na tym zbic niemałą fortune:blink: ja chodze do dziewczyny w Katowicach do której zapisy sa na kilka tyg.do przodu:baffled: co 3 tyg.w ząbkach przynosze po 80 zł, a klientki ustawione ma tak, ze jedna wychodzi a druga juz stoi w drzwiach:szok: tak ma wszystko dopracowane ze szok:szok:
kropecka z okazji zbliżających urodzinek Olka wszystkiego najlepszego! przede wszystkim duzo zdrówka i usmiechu:blink:

Patrysia gratki kolejnych zebolkow:) u nas cale dziasla popuchniete niespokojne noce i tez mi sie wydaje ze znow wyskoczy jeden po drugim a te dolne to juz ma takie fajniusie jak sie umiechnie to wyglada jak dynia na hallowin:)

Kluska- calusy dla chlopakow mam nadzieje ze juz po wszystkim
lileczka- kuruj sie:*
eowyn- sliczna ta twoja Julcia:)

reklama
Kluska super ze sie odezwałas, najważniejsze że wszystko idzie ku lepszemu, Piotrusiowi życzę szybkiego powrotu do zdrówka, dużo wytrwałości w ćwiczeniach i niech juz nigdy więcej nie ma takich problemów, no i niech juz ta jelitówka sie od was "wyprowadzi"!!!!!
Anna ajra gratulacje z okazji nowych zabków!!!! no to juz gryzon solidnie uzebiony :-D strzeż sie mamuska !!!
Patrysia no i wam oczywiscie gratuluję kolejnych ząbków,ale mamy urodzaj :):-D
Eowyn piekny montaż zdjeć Julki, no bo i dziecina piękna!!! dobry pomysł z tymi ciekawymi miejscami gdzie mozna spędzić czas z dziećmi, mało jest takich miejsc niestety jeszcze , i we Włocławku ma powstać klub dla mamuś, ciekawe jak to wypali, od przyszłego tygodnia ma rozpoczac działalności :)
dzis juz chyba nie uda mi sie zajrzeć tu do was kobietki, pójde z Gabi na rehabilitacje a później odwiedzę rodziców mojego menia , pewnie zejdzie do wieczora bo jak sie dorwą do wnusi to ciezko bedzie ją wyrwać :)
miłego dnia wszystkim zycze!!!!! zdrówka i słoneczka!!!

sto lat Olku, wszystkiego naj naj naj!!!

Do góry