reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
moja mala przez dwa dni leniuch...od czasu do czasu tam dala znac ale jakos si enie przejmuje tym bo bobasy maja coraz mneij miejsca do wierzgania nózkami
A dzis idziemy na spotkanie z położna ktora bedzie nam towarzyszyla przy porodzie
A dzis idziemy na spotkanie z położna ktora bedzie nam towarzyszyla przy porodzie
no proszę omijacie ikee szerokim łukiem jak widzę, a ja się tam jutro wybieram :-) juz widze jak lawiruje wózkiem hi hi a że do domciu musimy kupić prawie wszystko no w sumie nie prawie bo ja już część pokupowałam i poznosiłam ale takie zakupy mogła bym codziennie robić
a w poniedziałek jade zamawiać meble do kuchni i w środę już chyba będa :-):-):-)
kamile widze że nie tylko ja świruje na temat ruchów, ja jak obudzę się rano minie pół godz i nic nie czuje popadam w paranoje ale teraz siedze i podczas pisania postu już 3 kopniaki czułam więc wiem że jest ok
co do dziewczyn wkurzających się na M witam w klubie, ja wczoraj zadzwoniłam do mojego bo mi cały dzień nie pisał czy bus po nich pojechał czy nie i nerwy miałam dzwonie a on nawiany
oj ale dostał baty ale dziś już się nie złosze tylko czekam z niecierpliwością na jego powrót 
kamile widze że nie tylko ja świruje na temat ruchów, ja jak obudzę się rano minie pół godz i nic nie czuje popadam w paranoje ale teraz siedze i podczas pisania postu już 3 kopniaki czułam więc wiem że jest ok
co do dziewczyn wkurzających się na M witam w klubie, ja wczoraj zadzwoniłam do mojego bo mi cały dzień nie pisał czy bus po nich pojechał czy nie i nerwy miałam dzwonie a on nawiany

Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
pomimo ze mojja np wczoraj miala leniwy dzien i od czasu do czasu kopnela to wedlug mnie bylo wiecej niz 10 miedzy 9 a 21Ja w instrukcji karty mam napisane, że prawidłowo powinno się zaznaczyć 10 ruch dziecka między 9 - 21 .
dzis natomiast wciagu 30 min naliczylam 10
ja mojemu powiedzialam. 9 kwiecien sa twoje urodziny i to jest ostatni raz gdzie masz prawo wypic . no i nie ma ze bedzie inaczej. koniec dzidziol juz bedzie tuz tuz
no klucha ja myśle że jak dzidzioł się urodzi to wtedy da ostatni raz wkońcu trzeba będzie oblać, ja już sobie wyobrażam jaki mój będzie stargany

co do ruchów
to moja to tak wariuje w brzuchu że aż mnie nieraz boli :-)
Ma fazy ale jeżeli bym liczyła to ma takie aktywności: zaczyna rano tak około 7 że aż się obudzę później jest tak około 12 -13 to niezłe się przemieszcza i kopie
następnie tak około 17 do 19 to znowu jest granie w piłkę i moje żebra cierpią i na koniec to godzina 23 - 24 zawsze
to są najbardziej zauważalne aktywności w miedzy czasie nieraz mi się zdaje ze w ogóle nie śpi a nieraz jest spokojna
Z Marlenka miałam tez podobnie a godzina 23 to tez dla niej był rekord kopania
Z koliei jak sie urodziła to była bardzo spokojna jak tylko sie pożądnie najadła to zawsze spała do 4 h az musiałam ja budzic . Nie przybierała na wadze dobrze i musiałam ja dokarmiac i od chwili dokarmiania nie było płaczu ani nawet nocnego wstawania jak zjadła o 22-23 to spała do 6-7 ale przez miesiąc nastawiałam sobie budzik na 2 w nocy i ja karmiłam pozniej juz nie:-)

Ma fazy ale jeżeli bym liczyła to ma takie aktywności: zaczyna rano tak około 7 że aż się obudzę później jest tak około 12 -13 to niezłe się przemieszcza i kopie

Z koliei jak sie urodziła to była bardzo spokojna jak tylko sie pożądnie najadła to zawsze spała do 4 h az musiałam ja budzic . Nie przybierała na wadze dobrze i musiałam ja dokarmiac i od chwili dokarmiania nie było płaczu ani nawet nocnego wstawania jak zjadła o 22-23 to spała do 6-7 ale przez miesiąc nastawiałam sobie budzik na 2 w nocy i ja karmiłam pozniej juz nie:-)
reklama
Podziel się: