reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

no wlasnie o to chodzi jak jest aktywne to nawet nie licze ruchow bo poco jak szaleje ale jak jest cicho to sie zawsze martwie i licze, od wczoraj siedzialo cichutko ale teraz po sprzataniu zaczelo pukac do mnie

reklama
Bo z maluszkami tak bywa one też mają swój rytm dnia już w brzuchu,i jeszcze dodać trzeba ich temperament. Jedne są spokojniejsze a inne trenują polkę galopkę w martensach po twoich wnętrznościach:-D.

moja mala przez dwa dni leniuch...od czasu do czasu tam dala znac ale jakos si enie przejmuje tym bo bobasy maja coraz mneij miejsca do wierzgania nózkami

A dzis idziemy na spotkanie z położna ktora bedzie nam towarzyszyla przy porodzie

no proszę omijacie ikee szerokim łukiem jak widzę, a ja się tam jutro wybieram :-) juz widze jak lawiruje wózkiem hi hi a że do domciu musimy kupić prawie wszystko no w sumie nie prawie bo ja już część pokupowałam i poznosiłam ale takie zakupy mogła bym codziennie robić :) a w poniedziałek jade zamawiać meble do kuchni i w środę już chyba będa :-):-):-)

kamile widze że nie tylko ja świruje na temat ruchów, ja jak obudzę się rano minie pół godz i nic nie czuje popadam w paranoje ale teraz siedze i podczas pisania postu już 3 kopniaki czułam więc wiem że jest ok :)

co do dziewczyn wkurzających się na M witam w klubie, ja wczoraj zadzwoniłam do mojego bo mi cały dzień nie pisał czy bus po nich pojechał czy nie i nerwy miałam dzwonie a on nawiany :angry: oj ale dostał baty ale dziś już się nie złosze tylko czekam z niecierpliwością na jego powrót :)

ja mojemu powiedzialam. 9 kwiecien sa twoje urodziny i to jest ostatni raz gdzie masz prawo wypic . no i nie ma ze bedzie inaczej. koniec dzidziol juz bedzie tuz tuz

ja mojemu powiedzialam. 9 kwiecien sa twoje urodziny i to jest ostatni raz gdzie masz prawo wypic . no i nie ma ze bedzie inaczej. koniec dzidziol juz bedzie tuz tuz

no klucha ja myśle że jak dzidzioł się urodzi to wtedy da ostatni raz wkońcu trzeba będzie oblać, ja już sobie wyobrażam jaki mój będzie stargany :baffled:

co do ruchów :-Dto moja to tak wariuje w brzuchu że aż mnie nieraz boli :-)
Ma fazy ale jeżeli bym liczyła to ma takie aktywności: zaczyna rano tak około 7 że aż się obudzę później jest tak około 12 -13 to niezłe się przemieszcza i kopie :-D następnie tak około 17 do 19 to znowu jest granie w piłkę i moje żebra cierpią i na koniec to godzina 23 - 24 zawsze :szok: to są najbardziej zauważalne aktywności w miedzy czasie nieraz mi się zdaje ze w ogóle nie śpi a nieraz jest spokojna:-D Z Marlenka miałam tez podobnie a godzina 23 to tez dla niej był rekord kopania:-D
Z koliei jak sie urodziła to była bardzo spokojna jak tylko sie pożądnie najadła to zawsze spała do 4 h az musiałam ja budzic . Nie przybierała na wadze dobrze i musiałam ja dokarmiac i od chwili dokarmiania nie było płaczu ani nawet nocnego wstawania jak zjadła o 22-23 to spała do 6-7 ale przez miesiąc nastawiałam sobie budzik na 2 w nocy i ja karmiłam pozniej juz nie:-)

reklama
Do góry