kinguś
Nie poddam się
Czuje się dobrze, wyniki odbieram o 17 bo na 17:15 mam lekarza od razu. Pewnie będę po 18 w domku to napiszę wszystko.witaj Kinguś jak się czujesz? jakieś objawy? o której odbierasz wyniki?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuje się dobrze, wyniki odbieram o 17 bo na 17:15 mam lekarza od razu. Pewnie będę po 18 w domku to napiszę wszystko.witaj Kinguś jak się czujesz? jakieś objawy? o której odbierasz wyniki?!
Romeczko ale możesz pisać o wszystkim, jak Ci minął dzień itp. Lubię czytać Twoje postyu mnie zadnych zman moze dlatego tak sie nie udzielam bo nie mam o czym pisac....dawaj znac co i jak!!!

wiesz mam przeczucie boję się tego przeczuciaa dlaczego sadzisz,ze sie opozni..?czyzbys miala jakies przeczucia?;-)
no bo jak tak to superrrrr!!!
u mnie zadnych zman moze dlatego tak sie nie udzielam bo nie mam o czym pisac....dawaj znac co i jak!!!
ale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie...
.... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer
wiesz mam przeczucie boję się tego przeczuciaale wiesz nie tylko ja bo mój M.też dziwne nie...
.... boże nie chcę sobie nic wymyslać więc po prostu będę czekała... a może cud jednak się zdarzy... a najlepsze jest to że jakby się udało to termin miałabym na 21.10 a to trzecia rocznica ślubu... ale numer
kurde teraz to będzie długi tydzień!!!!
To ciekawe i oryginalne hobby;-)W moim przypadku rajdy samochodowe to tylko pasja, jednak wszyscy w towarzystwie to kierowcy, piloci i sędziowie. To bardziej męska przypadłość ale zarazili mnie kilkanaście lat temu i tak zostało. Na rajdzie też poznałam swojego Pędzelka. O samochodach wiem więcej niż o owulacji.

To ciekawe i oryginalne hobby;-)
To ty taki Kubica w spódnicy jesteś
Ja bardzo lubię samoloty mój narzeczony jest spotterem i też złapałam bakcyla.
No takNo jak byłam młodsza to większą frajdę sprawiało. Nie przeszkadzał pył, spanie gdzie popadnie, kąpanie się w stawie. Teraz już bardziej mi to doskwiera.
Kubica to wyścigi a rajdy to np. Hołowczyc (taki bardziej medialny). Ale na Kubicę też jeździmy tylko hałas jest nie do wytrzymania.
A cóż to ten spotter???
blondynka ze mnie wkońcu