reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ojejku kingus gratulacje :))) a czemu z dystansem?? b. ladna beta a wiadomo ze pecherzyk maly na poczatke i tylko to caluje kochana i trzymam kciuki, nitka sie nie martw, czasem tfu tfu sa plamienia i z ciaza ok...u nas na wrzesniowkach byly dziewczyny z plamieniami i jest ok :) ale sie sypiecie dziewczyny
W październiku poroniłam, miałam puste jajo płodowe a betka pięknie rosła więc dopóki nie zobaczę serduszka nie umiem się cieszyć.

Jak się czujesz widzisz testy jednak czasem klamią?! a beta piękany wynik!!!!
Czuję się dobrze, piersi trochę bolą ale jest ok

W październiku poroniłam, miałam puste jajo płodowe a betka pięknie rosła więc dopóki nie zobaczę serduszka nie umiem się cieszyć.

Czuję się dobrze, piersi trochę bolą ale jest ok

Teraz rozumiem i mocno trzymam kciuki, to ze wtedy bylo nie znaczy....Niom :)...Mam nadzieje ze i do Ciebie usmiechnie sie teraz sloneczko kochana

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:
Kochanie bede sie modliła i trzymala kciuki:-):-):-) BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE :-):-):-)

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:

kinguś ja to samo usłyszałam, aby się nie nakręcać... dzisiaj obydwie dostałyśmy te same wiadomości więc trzymam kciuki za Ciebie i Siebie...

reklama
Do góry