martyna222
udało się ! :)
Jak się czujesz widzisz testy jednak czasem klamią?! a beta piękany wynik!!!!Będę się cieszyć jak zobaczę serduszko.
Już raz się za wcześnie cieszyłam. Teraz nikt nie wie oprócz Was i M.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się czujesz widzisz testy jednak czasem klamią?! a beta piękany wynik!!!!Będę się cieszyć jak zobaczę serduszko.
Już raz się za wcześnie cieszyłam. Teraz nikt nie wie oprócz Was i M.
W październiku poroniłam, miałam puste jajo płodowe a betka pięknie rosła więc dopóki nie zobaczę serduszka nie umiem się cieszyć.Ojejku kingus gratulacje)) a czemu z dystansem?? b. ladna beta a wiadomo ze pecherzyk maly na poczatke i tylko to caluje kochana i trzymam kciuki, nitka sie nie martw, czasem tfu tfu sa plamienia i z ciaza ok...u nas na wrzesniowkach byly dziewczyny z plamieniami i jest ok
ale sie sypiecie dziewczyny
Czuję się dobrze, piersi trochę bolą ale jest okJak się czujesz widzisz testy jednak czasem klamią?! a beta piękany wynik!!!!
Ja mam jakąś dziwną i dałam sobie spokój bo raz była nisko raz wysoko.i poszłam badać to szyjkę i nie wiem dalej jak to odróżnic... wydaje się twarda i nisko... ale sama nie wiem
W październiku poroniłam, miałam puste jajo płodowe a betka pięknie rosła więc dopóki nie zobaczę serduszka nie umiem się cieszyć.
Czuję się dobrze, piersi trochę bolą ale jest ok
Kochanie bede sie modliła i trzymala kciuki:-):-):-) BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE :-):-):-)Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna![]()
Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna![]()
;-);-) To Ci się udałoKinguś masz dziwną bo jesteś w ciąży!!!![]()
dobre wiadmości od początku tygodnia ... super dziewczyny!!!;-);-) To Ci się udało
Catedra trzymam kciuki. Ja jestem po "przejściach" i stąd mój sceptycyzm.;-)