reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

cadera- kochana super gratuluje :-D;-):-)
nunia21, lilu19, kingus, - dziekuje kochana za te komplementy:rofl2:
agalotta- no moze sie teraz uda,, ale jesli nie to laparoskopii nie masz sie czego bac.. strach ma wielkie oczy.. jak to mowia.. a laparoskopia nic wilekiego i strasznego:rofl2:
kingus- ja tez rozumiem twoj sceptycyzm, ale ja wierze ze tym razem bedzie ok... i wkrotce kochana zobaczysz serduszko:rofl2: pomysl nad tym l-4 naparwde szczreze bym cie tam wyslala a wrecz kazala ci isc gdybym byla twoja ginka.. :rofl2:

reklama
dziewczyny i trzymac takk przez caly tydzien codziennie co najmniej 2 staraczki maja przekazywac dobre wiadomosci :))

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:

No dziewczynki , kingus, catedra wspaniale wspaniale oby tak dalej

Bede sie modlila i trzymała kciuki :) Aby wszystko było ok..

Widzicie , co chwile którejs z nas sie udaje :) Nadejdzie i chwila na kazdą z nas..

a jak mysicie ktora pora doprzytulanek jest lepsza wieczor czy moze po poludniu o porze porannej juz pisac nie bede bo to prawdziwa perwersja:-):-):-)

Dziewczynki juz nic nie mam ;-) kurcze sama nie wiem co jest grane jakies kilka dni temu tez tak mialam troszke krwi i koniec i dzis to samo a brzuch mnie boli tak jak na @ wiec kurcze juz głupia jestem

a jak mysicie ktora pora doprzytulanek jest lepsza wieczor czy moze po poludniu o porze porannej juz pisac nie bede bo to prawdziwa perwersja:-):-):-)
ja to w tym miesiącu miałam robię sobie obiad a tu mój M. i co na stole w kuchni żeśmy wylądowali!!! trzeba urozmaicać raz wieczorkiem raz rano a i po południu!!!

Kinguś wielkie gratulacje!!! Trzymam kciuki. też jestem po przejściach. Pierwszą ciążę straciłam, z drugiej mimo problemów mam córeczkę więc wierzę że Ci się uda. Trzeba wierzyć.
martyna222 tylko pozazdrościć w kuchni na stole my w pokoju a obok w łóżeczku śpi córeczka więc cicho żeby nie obudzić.

Kinguś wielkie gratulacje!!! Trzymam kciuki. też jestem po przejściach. Pierwszą ciążę straciłam, z drugiej mimo problemów mam córeczkę więc wierzę że Ci się uda. Trzeba wierzyć.
martyna222 tylko pozazdrościć w kuchni na stole my w pokoju a obok w łóżeczku śpi córeczka więc cicho żeby nie obudzić.
no dziewczyny i tak trzymac:-):-) my czasami tez robimy rozne warjacje czasem nie wychodzi ale chociaz smiesznie jest

Ojeja

Przegapilam dobre nowiny.

Kingus - serdecznie Cie skiskam i gratuluje. Niech sie dzieciatko pieknie i zdrowo rozwija.

reklama
Jesli chodzi o mnie o pory o czestotliwosc to u nas byl to JEDEN RAZ...przez caly miesiac przytulilismy sie raz jedyny wieczorowo-nocna pora bez wzgledu na dzien cyklu bo cykl z uwagi na ma prace byl skreslony (opuszczony) a przytulanko wyniklo z tesknoty, milosci i namietnosci hihi :) po przytulanku wstalam od razu i poszlam do kuchni po picie...:)...jak probowalismy zajsc to byly 2 dni przed, 3 dni przed owu, po owu cuda wianki, czesto, zadko, z poduszka pod pupa, swiecami, nastrojami, w gorach, nad morzem i NIC...:)Nie ma reguly :)

dokladnie jest tak jak piszesz KROPUSIA,sadze ze warto sie kochac o kazdej porze dnia i nocy,waze zeby robic to z ochota a nie tylko dlatego,ze sa te dni i trzeba! ja czasami nie mam ochoty w te dni w ktorych wiem,ze powinnismy i zwyczajnie nie kochamy sie wtedy...co ma byc to bedzie...

Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko
pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna :zawstydzona/y:

KINGUS oby tym razem Wam sie udalo,wszystkie trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ach....co za dzien....

Do góry