Cześć,
nenius- kochana duzo zdrowka zycze, bo widze ze caly czas jak nie D, to Ty chorujesz :-( i dobrze ze to nic z ciaza zwiazane
dzięki skarbie. Czy ja dobrze widzę, że Ty się do slubu szykujesz?
Eh... Wiem co czujesz... Moze faktycznie trzeba by odpuscic... Ale do tego potrzebny jest M, ktory sie nie miga od przytulanek, bo gdybym ja odpuscila i go nie zmuszala teraz, to bysmy najmnejszych szans nie mieli...
ja też Ci radzę sexi ciuszki + romantyczna kolację zamiast namawiania przez telefon
witaj bidulko!
trzymam kciukasy zebys teraz szpital odwiedzila dopeiro rodząc! chociaż patrzac na twoj suwaczek to juz calkiem niedlugo! 
nooo, już 33 tydzień, rety, kiedy to minęło?
Witajcie!!! niestety nie tym razem beta negatywna...:-( trudno będzie inseminacja!!!
przykro mi bardzo
Sorki Dziewczynki, ze tak po krótce, duzo nie przeczytałam co u Was, bo jakoś nie mam głowy do tego, mam nadzieję, że mi wybaczycie... dziś moja babcia zmarła (99lat) w czwartek jadę na pogrzeb, smutno mi dodatkowo, bo ostatni raz widziałam ją w lipcu, chciałam, zeby jeszcze Kubę zobaczyła, ale niestety nie zdążyłam..... no nic nie bedę Wam tu smęcic...
Bardzo mi przykro :-(
witam Cię kochana :-) bardzo mi przykro z powodu Twojego pobytu w szpitalu i tych bóli :-( malenka uwazaj na siebie buziaczki
Dzięki :-)
ja niestety nie muszę czekać do jutra - przed chwilą dostałam @:-( ale się nie poddam i za około 2 tygodnie znów do dzieła:-);-)
buuuuu, szkoda, że jeszcze nie tym razem
Dobrze, że jesteś już w domku
ja tylko izbę przyjęć odwiedziłam, obejrzał mnie ginekolog, uspokoił, że ten ból brzucha to nie od ciąży, kazał brać no-spę i fruuuuuu do domciu.
no a u mnie nic ciekawego z niecierpliwością czekam na wizytę u gin i na pierwsze usg może będzie już bić maleńkie serduszko??
Na pewno wszystko będzie w porządku
hej dziewczyny moge sie dolaczyc do waszego watku...tez staramy sie z mezem o drugie dziecko...ale na poczatku stycznie odstawilam tab antykonc. i tak do koncanie wiem kiedy uda nam sie zmajstrowac bobaska...od wczoraj zaczelismy starania oby owocne w tym mcu:-)
Wszystkiego dobrego dla Twojej córeczki z okazji 2 urodzinek. To dzisiaj, tak? (przynajmniej tak wynika z suwaczka).
U mnie brak jakichkolwiek objawów w zeszłym tygodniu było mi trochę nie dobrze piersi bolały jeszcze wczoraj a dziś już nic nie czuje.
Teraz to już nic nie poradzę zostaje mi czekać na jutrzejsze usg.
Modlę się, żeby tym razem wszyściutko było jak trzeba. Przytulam Cię bardzo, bardzo mocno.
A mnie bardzo bolą plecy i boki - przyczyna prawdopodobnie taka jak u Tikanis - przeforsowanie. Tylko, że ja pozwoliłam sobie na więcej - przez kilka dni po kilka godzin biegałam po dużych sklepach. Rezultat - mam już prawie wszystko dla maleństwa ale za to ledwo chodzę
Ktoraś z Was pytała o płeć (chyba zapomniałam zaznaczyć cytowania): chłopczyk :-), prawdopodobnie Marcelek.